Andrei Aradits pleacă de la Te cunosc de undeva. Unde va putea fi văzut actorul în perioada următoare

Andrei Aradits pleacă de la Te cunosc de undeva. Din toamnă, actorul părăsește proiectul Antenei 1, în cadrul căruia va fi înlocuit de actorul Cristi Iacob. Aradits ia calea Pro TV-ului, cu care, de altfel, a mai colaborat în urmă cu 12 ani, când a jucat în serialul Iubire ca în filme' (Acasă TV).

Andrei Aradits pleacă de la Te cunosc de undeva și se va dedica rolului dintr-un serial difuzat de Pro TV

Conform www.cancan.ro, actorul va putea fi văzut în filmul “Vlad”, un thriller care spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă. Din distribuția filmului mai fac parte Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Emilian Oprea, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Ion Haiduc, George Piştereanu.

Andrei Aradits le este cunoscut telespectatorilor nu doar de la emisiunea “Te cunosc de undeva”, căreia i s-a alăturat în 2012. Acesta a debutat, în 2002, în serialul În Familie' (Prima TV), iar în 2005 a jucat în serialul Lacrimi de iubire' (Acasă).

Eric Aradits, pe urmele tatălui său

Fiul lui Andrei Aradits îi calcă pe urme tatălui sau. La numai 13 ani, Eric Aradits are deja experienţă în cinematografie. Primul rol important al puștiului a fost în lung metrajul „Octav', unde a jucat alături de nume mari ale cinematografiei românești, precum Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar.

Eric a filmat primul lui scurt metraj, în regia lui Adrian Sitaru („Excursie'), alături de actorul Adrian Titieni. După care a urmat un scurt metraj al studentei UNATC (pe atunci) Ştefania Maftei.

Andrei Aradits nu a vrut să-și expună fiul vieţii din spatele scenei și a sperat că va alege alt drum în viaţă. Însă, la primul casting la care au mers împreună, actorul a fost frapat de firescul comportamentului lui Eric, uşurinţa şi plăcerea deosebită cu care puștiul răspundea cerinţelor.

Citește și Filmul Octav', călătoria către inocență

Sursa foto: pagina de facebook a actorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati