Ce chipeș este nepotul Reginei Elisabeta a II-a și verișorul Prințului William și al Prințului Harry

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Prințul William și Prințul Harry sunt, fără îndoială, cei mai faimoși mileniali ai lumii. În efortul lor de a moderniza monarhia britanică, fiii Prințesei Diana s-au aventurat în necunoscutul mediu online.

Cu toate acestea, prinții folosesc rețelele sociale pentru a publicat mesaje oficiale, nu pentru a lăsa publicul să-i cunoască mai îndeaproape.

Din fericire pentru noi, însă, William și Harry au câteva rude ceva mai îndepărtate de tron, rude cărora nu le este teamă să publice fotografii și mesaje ceva mai personale.

Un astfel de membru al familiei regale este verișorul de gradul al doilea al prinților, Arthur Chatto, tânăr în vârstă de 18 ani cu un fizic de invidiat, un fizic pe care nu-și dorește deloc să îl ascundă.

Ce chipeș este nepotul Reginei Elisabeta a II-a și verișorul Prințului William și al Prințului Harry

În urmă cu ceva timp, Arthur a publicat o fotografie la bustul gol pe contul personal de Instagram.

Imaginea, care ar putea fi considerată un omagiu al campaniei Calvin Klein a actorului Mark Wahlberg din anii 90, a adunat zeci de mii de aprecieri.

Arthur Chatto este nepotul Prințesei Margaret, sora Reginei Elisabeta a II-a și verișor de gradul al doilea al fiilor Prințului Charles.

Tânărul este fiul lui Lady Sarah Chatto, fiica Prințesei Margaret, și al lui Daniel Chatto, un fost actor.

În copilărie, Arthur, care este al 23-lea în linie la tronul Marii Britanii, a fost un pageboy de-al Reginei Elisabeta, ținându-i trena la ceremoniile oficiale.

Potrivit publicației Hello! Magazine, Arthur încă face parte din grupul regal, participând la prânzul anual de Crăciun organizat de Regină la Palatul Buckingham.

Arthur a absolvit Colegiul Eton, aceeași școală de prestigiu a căror cursuri au fost urmate și de Prințul William și Prințul Harry.

În continuare, se crede că Arthur va urma cursurile Universității Edinburgh. Judecând din fotografiile tânărului de pe Instagram, lui Arthur îi place să cânte la cimpoi, să călătorească, dar și să joace teatru.

Foto: Instagram

Sursă: Vanity Fair

Citește și: 

Meghan Markle și Prințul Harry, în vacanță în Franța, la doar câteva zile după sejurul din Ibiza, Spania

Celebritățile care le-au luat apărarea lui Meghan Markle și Prințului Harry după ce cuplul regal a fost acuzat pentru că a zburat la bordul unui jet privat

Fostul Principe Nicolae, amendat și rămas fără permis după ce a depășit cu 50 de km limita de viteză din localitate

Meghan Markle și-a sărbătorit aniversarea în Ibiza, Spania! Alături de cine a vizitat cuplul regal insula?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete