Cine este și cum arată soțul Loredanei Groza? Se iubesc de mai bine de 20 de ani, dar el a stat mereu departe de ochii presei

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi care are succes de când s-a lansat pe piața muzicală românească. Toată lumea o cunoaște și îi apreciază vocea și talentul interpretativ, însă puțini cunosc detalii despre viața ei personală.

Ei bine, puțini dintre admiratorii săi știu că Loredana este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea. Chiar în același an, cântăreața a născut și  fetiță. Chiar dacă din punct de vedere artistic, Loredana a fost mereu deschisă cu fanii ei, când a fost vorba despre viața sa personală, cântăreața a preferat să rămână discretă.

Cine este soțul Loredanei Groza?

Andrei Boncea este alături de Loredana de peste 20 de ani. Chiar dacă de-a lungul anilor, au circulat prin presă zvonuri despre un eventual divorț, se pare că niciodată nu a fost vorba despre așa ceva și se pare că cei doi s-au înțeles foarte bine.

Andrei Boncea este un producător român de film, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul', „Fire and Ice: Cronica Dragonilor' şi „Garcea şi oltenii'.

Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care „Amen', în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever', al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani' în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël', în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006, conform libertatea.ro. În plus, el a produs filme românești precum „Furia' și „California Dreamin ', în regia lui Cristian Nemescu, precum și seriale de televiziune pentru canalele românești Pro TV și Acasă TV.

Pentru a vedea cum arată soțul Loredanei Groza, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Loredana Groza, la un pas să fie de dată afară din juriul „Vocea României'! Ce plănuiesc organizatorii

Are un corp de adolescentă la 46 de ani! Cum arată Loredana Groza în costum de baie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete