Cine este și cum arată primul soț al Ioanei Ginghină? Și el este actor

Ioana Ginghină

În cadrul emisiunii Interviurile VIVA!, Ioana Ginghină a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața ei.

Actrița, care a divorțat în 2019 de Alexandru Papadopol, a dezvăluit că a mai fost căsătorită o dată la vârsta de doar 21 de ani.

Mai mult, Ioana a declarat că, dacă își va reface viața alături de un alt bărbat, cu siguranță nu se va mai grăbi să ajungă la altar.

Divorțul dintre Ioana și Alexandru s-a finalizat pe 23 iulie 2019. Astfel, cuplul a pus punct unei căsnicii de 12 ani.

Împreună, actorii au o fiică, Ruxandra, în vârstă de 12 ani. „Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit!

De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit”, a declarat Ioana Ginghină, pentru VIVA!.

Cine este și cum arată primul soț al Ioanei Ginghină? Și el lucrează ca actor!

Potrivit Click!, înaintea mariajului cu Alexandru Papdopol, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică. Cuplul a divorțat în anul 2004.

Daniel Tudorică are 47 de ani și s-a născut în Băilești, județul Dolj. A absolvit secția Actorie la Academia de Teatru și Film și, în prezent, colaborează cu Teatrul Ion Creangă, dar a apărut și în producții TV, potrivit Click!.

„Puțină lume știe că eu am mai fost căsătorită o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să o facem.

Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ok, hai să ne căsătorim!.

Mi s-a părut comic! Am depus actele, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost.

După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva săptămâni împreună că poate nu se ajungea aici”, a spus actrița.

Se va mai căsători Ioana Ginghină?

Pe blogul personal, actrița a mărturisit că este deschisă să încerce din nou, chiar dacă a trecut prin două mariaje sfârșite prin divorț.

„Cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată. (..) Divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău.

Am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arăta că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie?

Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți.

În primul rând, altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani. Se presupune că nu ai trăit degeaba, deci ai acumulat ceva experiență în domeniu.

Apoi mai cred foarte mult că e greu să găsești un om cu care să te potrivești la 20 de ani și să evoluezi în egală măsura cu el. (..)

Cu toții evoluăm în viață și, dacă evoluăm diferit, cumva e normal ca drumurile să se despartă.

Asta nu înseamnă să nu încercam, asta nu presupune să nu te căsătorești niciodată sau doar foarte târziu, ca să nu ajungi la divorț peste 5 sau 10, unii chiar 20 de ani.

Însă ce cred eu cu tărie este că, înainte de a intra într-un mariaj, trebuie să ne facem bine. Să fim fără traume”, a scris Ioana pe blogul personal.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și: 

Celebritățile care le-au luat apărarea lui Meghan Markle și Prințului Harry după ce cuplul regal a fost acuzat pentru că a zburat la bordul unui jet privat

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină se reinventează. La ce intervenție estetică a apelat?

Gafa făcută de prințesa Diana în timpul unui prânz oficial: Regina, prințul Charles și restul familiei regale au crezut că a înnebunit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete