Brigitte Sfăt a făcut o dezvăluire total neașteptată: „Citesc Biblia în fiecare zi. Este refugiul meu”

Tabăra lui nea Mărin este locul unde surprizele se țin lanț. Vedetele ediției de săptămâna aceasta a show-ului „Poftiți în vacanță', Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Șerban Copoț, Virgil Mănescu și Liviu Vârciu au făcut dezvăluiri neașteptate.

Brigitte Sfăt și Rona Hartner au fost încă de la început pline de surprize, ele uimindu-și colegii de emisiune cu felul în care gătesc. Brigitte însă a descoperit că are ceva în comun cu Virgil Mănescu, pe care publicul îl cunoaște drept gazda show-ului „Hells Kitchen- Iadul Bucătarilor' și anume faptul că amândoi sunt credincioși.

Brigitte Sfăt a făcut o dezvăluire total neașteptată

„Da, eu mă rog zilnic. Aproape zilnic citesc Biblia. Cred că am citit-o de peste douăzeci de ori. Este refigiul meu', a mărturisit Brigitte Sfăt spre surprinderea tuturor.

Și pentru că nu se sfiește să-și declare în public credința, Brigitte i-a susținut pe copilașii din tabăra lui nea Mărin care au vrut să spună rugăciunea înainte de masă.

Cum vor reuși cele cinci vedete să se descurce în continuare cu cei peste treizeci de copii și la ce provocări le va supune nea Mărin, telespectatorii vor vedea diseară, în cadrul show-ului 'Poftiți în vacanță', difuzat de Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Brigitte Sfăt, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Brigitte Sfăt a ajuns de urgență de spital! Bruneta e țintuită la pat și are perfuzii

Amalia Năstase a reacționat după ce Brigitte Sfăt a spus că divorțează de Ilie Năstase! Scandalul dintre cele două a luat amploare

Primele declarații ale Brigittei Sfăt după ce a anunțat că va divorța de Ilie Năstase! De ce a criticat-o dur pe Amalia Năstase?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete