Angelina Jolie, probleme de sănătate grave după despărțirea de Brad Pitt: “Am suferit de paralizie facială”

Momentul în care o relație ajunge la final nu este deloc ușor de suportat pentru niciunul dintre parteneri, iar în anumite cazuri, separarea poate atrage după sine probleme grave de sănătate. După ce a divorțat de Brad Pitt, Angelina Jolie a dezvăluit că acest moment delicat i-a provocat probleme grave de sănătate. 

După o relație de 12 ani și un mariaj de doar 2, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să își spună adio. Despărțirea lor și-a pus puternic amprenta pe starea de sănătate a Angelinei Jolie, chiar dacă aceasta a încercat să-și mascheze suferința.

Angelina Jolie, probleme grave de sănătate

Într-un interviu acordat pentru revista Vanity Fair, Angelina Joilie a mărturisit că imediat după ce ea și Brad Pitt nu au mai format un cuplu, medicii au diagnosticat-o cu paralizie Bell, o boală care duce la slăbirea temporară a muşchilor feţei, dar și cu hipertensiune arterială. Pentru a se trata, actrița a apelat la eficiența acupuncturii.

Dacă unii au pus despărțirea lor pe seama programului mult prea încărcat și a călătoriilor foarte dese, Angelina Jolie a negat că mariajul lor s-ar fi terminat din acest motiv: “Stilul nostru de viaţă nu era deloc negativ. Nu asta a fost problema. Acesta este şi va rămâne una din oportunităţile minunate pe care le putem oferi copiilor noştri. Sunt şase copii încăpăţânaţi, sensibili. Sunt foarte mândră de ei.”, a spus Angelina Jolie pentru  Vanity Fair.

Întrebată cum a reușit să își păstreze o imagine pozitivă în fața copiilor, în timpul divorțului, Angelina Jolie a dezvăluit că nu a fost o perioadă ușoară și că cei mici încă învață să treacă peste cauzele care au dus la despărțire: “Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa lor. Trebuie să ştie că totul va fi bine, chiar dacă nu eşti sigur că aşa va fi. Au fost foarte curajoşi. Foarte curajoşi. Ne vindecăm cu toţii de întâmplările care au dus la depunerea cererii de divorţ. Nu se vindecă de divorţ, se vindecă de lucruri care se petrec în viaţă”, a spus Angelina Jolie.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Angelina Jolie.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Emoții mari pentru Andreea Bălan. Uite cum și-a fotografiat fetița și ce mesaj a postat în dreptul imaginii

Fotografie de colecție cu Mirela Boureanu Vaida! Cum arăta în urmă cu 13 ani, la debutul în televiziune

Ilinca Vandici a făcut primele declarații după ce a născut: „Niciodată nu am simțit așa ceva!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete