Regina disco a anilor 80: uite cum arată astăzi C C Catch

CC Catch, este cea care ne-a făcut copilăria mai frumoasă. Pe numele său real Caroline Catharina Müller, cântăreața olandeză a fost una dintre cele mai de succes și mai îndrăgite artiste din anii 80. Pe melodiile ei o întreagă generație a dansat la toate petrecerile.

C.C Catch a ajuns în topuri cu melodii ca „I Can Lose My Heart Tonight', „Heartbreak Hotel', „Heaven and Hell', „Soul Survivor', „Are You Man Enough'. La începutul anilor 1990 a dispărut din topuri, din cauza neînțelegerilor și a deteriorării relației sale cu producătorul Dieter Bohlen. Se pare că orgoliul cântăreței a fost lezat în momentul în care Dieter Bohlen nu i-a dat mână liberă în a-și scrie textele la propriile melodii.

Chiar dacă stilurile muzicale s-au schimbat mult, DJ-ii din toată lumea au început să mixeze melodiile anilor 80 iar publicul tânăr pare destul de interesat de sound-ul care altădată făcea furori în topuri.

C C Catch a fost căsătorită timp de cinci ani cu un instructor de yoga, în prezent fiind divortată, singură și… fericită. Deși are 53 de ani, artista cântă în continuare piesele și compilațiile care au făcut-o celebră, cel mai răsunător succes al pieselor ei înregistrându-se în Rusia.

Deși imaginea ei de felină sălbatică, cu un trup și subțire filiform s-a mai estompat, C C Catch rămâne un simbol al muzicii disco, greu de egalat în perioada aceasta în care accentul nu se mai pune pe calitățile vocale sau pe emisia sunetelor.

Florentina Mușat

foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete