Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la Ferma 2019

Matei Negrescu, noul concurent de la Ferma 2019, a intrat în competiție alături de Ioana Filimon, cea care fusese eliminată în urmă cu câteva săptămâni, după duelul cu Gianina Ilieș. Intrarea lui în Ferma vedetelor a dat peste cap strategiile concurenților, fiecare dintre aceștia încercând să îl atragă în echipa sa. 

Cine este Matei Negrescu de la Ferma 2019

Mihai Negrescu a mai putut fi văzut în două sezoane ale emisiunii Insula Iubirii, difuzată de Antena 1, în postura de ispită. Șarmul lui l-a ajutat să depășească statutul de simplă ispită și să câștige titlul de… „ispita supremă'. Și asta deoarece multe concurente se temeau de farmecele lui, care ar fi putut pune capăt relațiilor în care se aflau.

De-a lungul anilor, Matei Negrescu a activat ca actor și fotomodel și a apărut în mai multe reclame tv alături de Alice Peneacă. Tânărul de 28 de ani a mărturisit că este foarte entuziasmat de proiectul Ferma Vedetelor 2019, care-l obligă să iasă din zona de confort: „Vreau să înțeleg fenomenul ca experiment social, să ies din zona mea de confort', spune Matei.

Odată ajuns în fermă, Matei nu a pierdut vremea și a pus ochii pe Otniela, declarând că admiră femeile naturale.

Matei Negrescu este instructor de sport

Și dacă credeai că Matei se mulțumește cu cariera de actor, fotomodel sau cu statutul de ispita sau de concurent la Ferma Vedetelor, ei, bine, află că lucrurile nu stau deloc așa. Extrem de pasionat de sport, tânărul a obținut și o diplomă ca instructor de fitness și personal trainer. Ba, mai mult, se gândește ca pe viitor să-și dezvolte o carieră în această direcție: „Trebuie să recunosc că, de când am terminat cursul de Instructor Fitness și Personal Trainer, mi-am reaprins flacăra pasiunii pentru fitness”, a ținut să sublinieze charismaticul tânăr.

Citește și

Cine este Otniela Sandu, concurenta preferată de toți bărbații de la Ferma vedetelor 2019

Ferma vedetelor 2019. Schimb de replici tăioase și greu de reprodus între Moroșanu și Claudia Pavel

Sursa foto: facebook Matei Negrescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete