Rona Hartner: “Mă simt deja vindecată”

Rona Hartner - Mă simt deja vindecată

Rona Hartner - Mă simt deja vindecată

În urmă cu o săptămână, Rona Hartner a fost operată pentru a doua oară de cancer de colon. Rona Hartner: Mă simt deja vindecată'.

Chiar dacă este optimistă, așa cum ne-a obișnuit, starea de sănătate a Ronei Hartner nu este foarte bună. În curând, îndrăgita artistă va fi nevoită să înceapă citostaticele.

Înainte de a începe tratamentul cu citostatice, Rona Hartner a transmis un mesaj video pe pagina personală de Facebook.

Rona Hartner: Mă simt deja vindecată'

“Hritos a înviat! Voiam să vă spun că la noi este Paștele catolic. Vreau să salut pe toată lumea! Mi-am pus flori în păr pentru Florii, dar în suflet am deja Învierea. Am primit două mesaje puternice ieri la slujbă: „Uite-Mă, Doamne, am venit să fac voința Ta!' și „Valorizează harul pe care îl primește de la Dumnezeu
Am foarte multă încredere, mie nu mi-e frică deloc. O să încep săptămâna asta terapia, trebuie făcută. Eu mă simt deja vindecată. Vă spun tututor Hristos a Înviat! Vă pup pe toți!”, a transmis Rona prin intermediul unui video postat pe rețelele sociale.

Cum se simte Rona Hartner

“Dragii mei, vă ţin în continuare la curent cu starea mea. Voiam să vă spun că încep citostaticele pe 24. Nu se poate mai devreme, dar mă bucur că m-am încadrat în cele două luni după operaţie. Eu fusesem operată pe 25 februarie şi nu trebuia să depăşesc 25 aprilie ca să încep citostaticele. Sunt foarte, foarte, foarte încrezătoare pentru că doctorul meu mi-a zis să nu-mi fac niciun fel de spaime inutile pentru că îmi vor da toate medicamentele bune ca să nu mă simt prea rău. Mi-au spus că doza va fi într-adevăr uşoară şi progresivă. Deci, la început voi avea mai puţine efecte secundare şi în orice caz, dacă voi avea vreun efect secundar neplăcut, să-i anunţ. Medicii mi-au spus că vor să-mi dea această prevenţie pentru a nu apărea nicio metastază în următorii cinci ani, iar după aia dacă în cinci ani nu a apărut nicio metastază, în mod normal nu mai apare niciodată acest cancer. Până la bătrâneţe nu o să mai am niciun risc pentru acest tip de cancer”, a declarat Rona Hartner pentru Antena Stars, potrivit libertatea.ro.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete