Cine este Alice Badea, iubita lui What’s UP? Artistul a fost arestat din cauza ei!

Alice Badea

What’s UP, denunțat pentru agresiune! What’s UP, arestat! What’s UP, chemat la declarații după ce a fost acuzat de iubita lui că ar fi agresat-o!
Acestea au fost titlurile care l-au avut în prim plan pe What’s UP, aseară, după ce a apărut știrea că ar fi ajuns la poliție după ce a fost acuzat de iubita lui, Alice Badea, că ar fi agresat-o.

Conform informațiilor apărute în presă, se pare că artistul ar fi agresat o femeie în apartamentul deținut de iubita lui în centrul Capitalei. Alice Badea nu a vrut să confirme faptul că ea a fost cea care a sunat la poliție, însă surse oficiale au dezvăluit că iubita artistului a fost cea care a făcut denunțul. Ajunși la fața locului, polițiștii au fost obligați să-l încătușeze pe What’s UP pentru că acesta a opus rezistență.

Cine este Alice Badea, iubita lui What’s UP?

Alice Badea este profesor de muzică și co-fondator a două școli de muzică din București. De-a lungul timpului, la rândul ei a colaborat cu artiști importanți, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deejays şi JO. Înainte de a intra într-o relație amoroasă cu What’s UP, Alice a fost implicată profesional în proiect, iar cea care a adus-o a fost chiar fosta soție a artistului, Simina.

Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi  maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând', a declarat un apropiat al lui What’s UP.

“De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești. Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR”, a transmis What’s Up pe reţelele de socializare, după ce relația lui a ieșit la iveală.

Altfel… ne amintim că despre Whats Up s-a tot spus că nu este tocmai un bărbat „drăguț' cu jumătățile lui. Multe au fost ocaziile în care s-a scris despre episoadele violente la care a fost supusă Simina, fosta lui soție, în cei 9 ani de mariaj. De referință este episodul în care Simina a fost bătută în fața unui fast food din București. Povestea a fost relatată de un martor ocular, în acel moment, pentru Antena 1: „Doamna a venit cu două persoane: iubitul ei (n.r. Whats Up) și un prieten de-al lui. Ea conducea mașina. Ei au coborât să comande o shaorma. Am văzut cum a luat-o la bătaie. Au luat-o amândoi la bătaie! Nu am mai văzut așa ceva. I-au dat cu shaorma în față, cu pumnii și cu picioarele… și cu scrumiera. A luat scrumiera și a spart geamul de la fast-food. Fata zbiera, plângea'.

Contactată de „Răi da Buni', Simina a declarat următoarele: “Sunt un pic bulversată pentru că eu nu am reuşit să vorbesc cu Alice. Am încercat să-i sun, eu sunt o feministă convinsă, nu există nicio variantă prin care eu să n-o susţin pe ea dacă aşa ceva s-a întâmplat. Nu îi cunosc membrii familiei ca să pot să sun la cineva, nu vreau să spun nimic cert pentru că eu mai am nicio legătură cu subiectul. Mă bucur că nu mai fac parte din acest tablou mizer. Îmi creează nişte emoţii şi niște stări foarte urâte”.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Adevărata cauză a morții cântărețului de muzică populară Ion Dolănescu

Ileana Ciuculete, mărturia cutremurătoare înainte de moarte: „Nu mă mai simt la fel… Nimeni nu mă ajută niciodată'

O cunoscută cântăreață de muzică populară a fost diagnosticată cu cancer la colon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete