Pe Ami o știe deja o țară întreagă, dar cum arată fratele ei? Andrei este foarte de chipeș!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Artista Ami (30 de ani), pe numele său real Andreea Ioana Moldovan, a devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră.

Deși destul de discretă în privința vieții sale personale, cu ocazia zilei de naștere a fratelui ei, cântăreața a publicat recent o fotografie cu ea și cu acesta pe contul său personal de Instagram.

Pe Ami o știe deja o țară întreagă, dar cum arată fratele ei? Andrei este extrem de chipeș!

Nu suntem siguri, însă bănuim că fratele artistei, Andrei Moldovan, este cu un an sau doi mai mare decât celebra lui soră.

Așadar, Andrei a mai îmbătrânit azi, 10 decembrie, cu încă un an, iar, cu această ocazie, Ami a publicat următorul mesaj în mediul online:

„LA MULȚI ANI, Andrei, fratele meu, puterea mea, mândria mea!

Știai că noi doi suntem ca două ace ale aceluiași ceas? Tu, acul cel mare și eu acul cel mic, dar amândoi arătăm aceeași oră.

ORA EXACTĂ! Tu ești ora mea exactă! Și știi FIX cât te iubește acul cel mic! Pentru că atunci când nu mai am putere, închid ochii și realizez că tu, fratele meu, ești energia mea.

Luminița de la capătul tunelului, sprijinul meu cel mare! Și, prin tine, eu văd lumea mai frumoasă! Pentru că tu ești cel mai frumos dintre oameni. Ești „frumosul” meu suprem!

Să ai așa o fericire în viață, încât să crească și să se multiplice! Îți doresc tot ceea ce îmi doresc mie și chiar mai mult! La cei mai frumoși ani! Te iubesc … și e ATÂT DE FAIN să am așa un frate ca tine!”

Ami a pășit pe scenă pentru prima dată la doar 3 ani

Ami a pășit pe scenă pentru prima dată la doar trei ani. A participat la concursul Ministar cu melodia Un actor grăbit a regretatei Laura Stoica și a câștigat marele trofeu.

„M-a marcat acel moment, îl țin minte foarte bine, a fost primul premiu din viața mea! A fost un sentiment foarte plăcut.”

Un alt moment marcant din viața cântăreței a fost când și-a auzit pentru prima dată piesa la radio. Se afla în autobuz, mergea spre facultate și i s-a oprit respirația de emoție.

„Am auzit Trumpet Lights și am simțit că mi s-a îndeplinit un vis”, mai spunea vedeta, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Roberta din telenovela Rebelde a împlinit 34 de ani! Cum arată în prezent actrița Dulce María

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete