Cine e și cum arată soția lui Dorel din serialul „Las Fierbinți”. Are 27 de ani

Dorel din serialul „Las Fierbinți', pe numele lui real Mihai Rait Dragomir, trăiește dincolo de scenă o frumoasă poveste de iubire. Are o soție cu 14 ani mai mică decât el. Aceasta e foarte discretă, nu apare în emisiuni televizate. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ana Maria Dragomir are 27 de ani și e femeia care i-a dăruit lui Mihai Rait primul copil. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu ani de zile, la unul dintre spectacolele lui. Rapid au descoperit că erau și vecini de cartier.

Actorul a fost invitat acum ceva vreme într-o emisiune, la Pro TV, și a povestit despre începuturile poveștii sale de iubire cu Ana Maria.

Cum a început povestea de iubire dintre actor și Ana Maria

„La vreo săptămână, la o discuție pe Facebook, am realizat că noi stăteam unul al complexul A și unul la B. Stăteam singur în complex și mă uitam că, ia uite, suntem vecini. Nu știu cum am reușit să o cuceresc. Eu sunt deschis cu toată lumea, în toate tipurile de relații. Ăsta sunt, ăsta mă cheamă. La început am fost și eu mai drăguț, ca toată lumea, după iese prostul din tine. Te plictisești la un moment dat cu omul care nu arde în niciun fel. Ea e o persoană candidă.

E ca o icoană. Bunătatea, sufletul mare pe care îl are, e foarte înțelegătoare cu mine. Am realizat în ăștia patru ani în care suntem împreună că trebuie să fii foarte înțelegător cu mine, mai ales cu lipsa de acasă, programul meu haotic. Nu am știut din prima că ea e aleasa, deși la trei luni de relație am cerut-o. La sfârșitul primei săptămâni de relație i-am spus ‘Te iubesc’, lucru care nu prea se întâmplă. Ea s-a speriat când am cerut-o, să vă zic, ca a fost rapid. Am ales bine, oricum. Ea o să rămână până la final. E diferență de 14 ani între noi doi. La noi nu se simte’, a spus Mihai Rait la Pro TV.

Cei doi s-au căsătorit pe 10 aprilie 2017, au sărbătorit deja patru ani de la nuntă, iar nași le-au fost Mihai Bobonete și soția lui.

„Povestea noastră de dragoste s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.

Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole, declara actorul pentru click.ro.

Actorul Mihai Rait Dragomir și Ana Maria au împreună un băiețel

Acum, Mihai Rait Dragomir are 41 de ani, iar soția, 27. Ana Maria Dragomir este o prezență foarte discretă, nu apare pe micul ecran, la emisiuni, nici măcar la evenimente. Aceasta a născut un băieţel pe 16 august 2018, pe micuțul Alexandru.

 „Ca tată, eu sunt foarte atent, implicat, pentru că, în lipsa timpului, încerc să recuperez. E ceva extraordinar, e minunat! Titirezul…eu așa mi-am dorit, un copil să nu stea, e pe viteză. Ca activitate avem alergatul prin casă. E și obositor, dar la finalul zilei mă uit ce frumos doarme’, a mai spus acesta pentru sursa citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete