Ducesa de Cambridge într-o rochie exagerat de scumpă și care n-o avantajează deloc

Ducesa de Cambridge într-o rochie exagerat de scumpă și care n-o avantajează deloc

Pe 19 mai Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția în public, la invitația Muzeului Victoria&Albert din Londra fiind așteptată și însoțită pe toată perioada vizitei de directorul muzeului, dr. Tristam Hunt, un bărbat extrem de atrăgător, au remarcat ziariștii.

Vizita Ducesei a avut o dublă însemnătate: fiind patroana spirituală, protocolul cere ca Ducesa să fie prezentă la toate marile evenimente legate de Muzeu, iar pe data 19 mai a avut loc redeschiderea acestui important edificiu cultural după un an de pandemie.

Apariția Ducesei de Cambridge a fost așteptată, ca de fiecare dată, cu mult interes. Ținuta aleasă, însă, a dezamăgit și a hrănit amatorii de cancan-uri care spun că silueta filiformă a acesteia nu este potrivită pentru un astfel de model de rochie.

Ducesa a purtat o rochie semnată Alessandra Rich, care pe site-ul oficial s-a vândut la prețul întreg de 1955$, iar la reducere prețul final a fost de 782$.

Rochia este din colecția primăvară / vară 2020 și este realizată din crepe de Chine din mătase 100%. Are un guler Peter Pan, mâneci umflate și talie joasă, continuată cu pliuri distinctive.

Purtând o mască neagră și cu părul lejer, Kate a declarat: „Sunt foarte bucuroasă că mă aflu aici astăzi, mai ales că  am fost nevoiți să anulăm trei vizite anterioare din cauza COVID, așa că este plăcut să fim împreună, din nou.' Stiliștii spun că la prima apariție publică după relaxarea post-Covid Ducesa ar fi trebuit să aleagă o ținută mai atrăgătoare care să-i pună în evidență calitățile.“Cred că oamenii au nevoie  de frumusețe și inspirație. Va fi un moment bun pentru a vizita muzee și galerii, deoarece turiștii, din motive evidente au lipsit…” a fost declarația oficială a acesteia.

Interesul Ducesei pentru muzee și lucrări de artă este evident având în vedere că aceasta a absolvit universitatea în 2005 cu un master în Istoria Artei.

Foto: Hepta

Citeste și:

Trucuri simple ca să arăți extraordinar şi fără machiaj

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete