Cine dracu’ mai are timp de unghii?

Cine dracu’ mai are timp de unghii?

Există genul acela de gospodine gălăgioase, eroine, masochiste, victime. Genul acela – și luptă, și luptă, și dă-i, și dă-i! Gospodinele acelea care fac din victimizare pedigree-ul femeii pe pământ. Sigur, în afară de acela de a naște! O femeie fericită și odihnită, în viziunea lor, e o catastrofă! O nenorocire, o rușine! E imposibil să nu le știți! Ele vă fac mereu să vă simțiți nedemne de aerul pe care îl respirați, fiindcă pe ele le doare veșnic spinarea sau câte ceva, iar pe voi, nu!

Ele au hemoroizi sau indispoziții cumplite la ciclu, despre care trebuie să știi fiecare amănunt. Ele au grijă mereu să te informeze cât sunt de balonate, de martire, de cocoșate de muncă, cum le-a crescut lor de dezordonat colesterolul, părul de pe picioare, de care însă n-au timp, și cât de mult le supără pe ele manichiura, parfumul și rujul ostentativ al putorilor. Sau decolteul. Silueta sau coafura ălora care nu fac nimic, doar salate leșinate, supe chioare și bibileală. Ce femeie e aia care nu face tocană cu ulei de trei dește deasupra? Și-un chintal de gogoși?

Ele îți flutură eroic pe la nas obrazul peste care nu a trecut niciodată vreun gram de cremă sau unghiile cu oja plesnită, ca să îți arate că au totuși intense zvâcniri feminine, dar îți spun cu năduf că atâta au frământat la aluat, atâta au prăjit la șnițele, atâta au adunat la scame de pe persan, că n-au mai avut energie de nimic. Cine dracu mai are timp de unghii? Doar javrele slăbănoage!

Și apoi așteaptă să le compătimești, să le dai dreptate și să te extaziezi ore în șir de gustul murăturilor, gogoșilor, tocănițelor lor. Să te ții după ele prin casă cu laudele, timp în care ele se luptă cu aspiratorul și te blesteamă că ai călcat pe ciucurii proaspăt pieptănați ai covorului.

Citește continuarea pe catchy.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Timp Liber