Cine are cea mai bună voce din România în opinia cântăreței Julie Mayaya

A fost, de departe, cea mai promițătoare apariție de la Vocea României. Am îndrăgit-o din prima, nici nu mai era nevoie să o auzim vorbind românește. Dar haideți să dăm timpul înapoi… Ce-ar fi făcut Julie Mayaya altfel?

Dacă ar fi să pot schimba ceva din ultimii 7 ani probabil că aș fi încercat să-mi scriu singură piesele și aș fi lansat mai multe materiale. Abia acum, cu ocazia lansării primului meu EP din carieră am început să am mai mult curaj în direcția asta, de compoziție. Ca orice început, nu este deloc ușor, iar rezultatul nu este întotdeauna cel mai bun, dar eu cred în evoluție.

Cum a fost parcursul tău de la Vocea României 2012 până în decembrie 2019?

2012 a fost un an plin de emoții foarte puternice, culminând cu finala de pe 26 decembrie. A urmat o perioadă foarte agitată în care nu știam exact ce se întâmplă cu mine și ce trebuie să fac… Am fost luată cu asalt de presă, de publicul format în urma concursului, de solicitări pentru concerte, am intrat în contact cu mulți producători și studiouri, am început să primesc invitații la tot felul de evenimente mondene… Viața mea s-a schimbat brusc, activitățile mele zilnice s-au schimbat, cercul de prieteni, am început să am alte preocupări și alte nevoi. Schimbările nu sunt deloc ușor de acceptat, dar cred că m-am descurcat binișor și sunt mândră de mine pentru asta.
Am omis însă lucrul cel mai important din toată povestea asta, și anume faptul că sunt artist, și am datoria de a mă prezenta în fața publicului cu piesele mele. Lucrez la aspectul ăsta, primul pas l-am făcut deja prin primul EP care se numește Haters, patru din cele șapte piese fiind scrise de mine, iar acum am și alte idei care sunt încă la crescut' în studio și abia aștept să le scot în fața publicului.

Dacă ai participa la următo­rul sezon, cine ai vrea să se întoarcă la tine?

Toate cele 4 scaune 🙂
În 2012 am ajuns să particip la Vocea României dintr-o întâmplare. Am fost la preselecție numai ca să o susțin pe colega mea de trupă din acea perioadă, fără intenția de a participa. Nu aveam suficientă încredere în mine și eram o persoană destul de introvertită. Pe holuri ne-am întâlnit cu alți colegi de breaslă, și bineînțeles că am început să cântăm. Cei din producție m-au văzut și auzit și mi-au propus să îmi încerc și eu norocul. După multe insistențe am cedat și am intrat în camera de preselecție. A fost o întâmplare destul de amuzantă, pentru că eu nu venisem deloc pregătită pentru asta, iar dialogul a fost cam așa:
- Ce ne cânți?
– Ce vreți dvs…
– Păi ce negative ai la tine?
– Păi n-am nici un negativ…
– Păi cum??? Ai venit așa, cu mâna în buzunar la Vocea României?'
Până la urmă am cântat acapella At Last – Etta James. Mai departe s-a văzut la TV.

Cine are cea mai bună voce din cântăreții noului val de la noi?

Mie imi place Feli. Mi se pare că prin piesele ei reușește să cuprindă tot ce are nevoie: sinceritate, un pic de nebunie, maturitate, un pic de copilărie… E EA' de fiecare dată… Am fost în același sezon la Vocea, ea era concurentul de care îmi era cel mai tare frică. Sunt foarte mândră de ea și mă bucur că are o carieră atât de frumoasă și un succes atât de mare.

Ai purtat vreodată ie românească?

Sigur că da. Prima dată am purtat costum popular la serbare, în clasa a doua, când învățătoarea a pregătit un program de dansuri populare. În primii ani de facultate mi-am cumpărat o ie care mi-a plăcut teribil și pe care am purtat-o până s-a destrămat. Apoi am mai participat la tot felul de emisiuni unde am purtat costum popular românesc. De fiecare dată mi s-a spus că îmi vine foarte bine.

Ai fi o bună profesoară de canto? Te-ai gândit să împărtășești experiența ta celor mai tineri?

M-am gândit să împărtășesc experiența mea tinerilor, însă nu am în prezent o astfel de activitate în mod organizat. Doar în cadrul concursului Vocea României, unde sunt vocal coach în echipa lui Horia Brenciu și este o experiență plăcută din care și eu învăț multe lucruri.

Foto: PR

Citește și:

Maria Dragomiroiu, bătută cu bestialitate! Artista a fost victimă a violenței domestice

Roxana Blagu, însărcinată pentru a doua oară! Fosta solistă a dezvăluit sexul bebelușului

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete