Cine a ajutat-o pe cântăreața de muzică populară Maria Constantin să avanseze în carieră

 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a început să țină prima pagină a ziarelor și să apară în prime time în timpul căsniciei, dar mai ales după divorțul de omul de afaceri Marcel Toader. De altfel, multă lume a crezut că omul de afaceri a fost cel care i-a deschis multe uși în carieră.

Marcel Toader însuși a susţinut în timpul procesului de divorţ că el ar fi apelat la toate relațiile lui pentru a-şi ajuta soţia să devină celebră.

Citește și Oana Roman, atac dur la Marcel Toader: Un frustrat care se preteaza la un circ penibil'

Cine a ajutat-o pe Maria Constantin să cunoască succesul

Invitată la emisiune 'Star Chef' de la Antena Stars, artista a negat, însă, această ipoteză. Deși a recunoscut că a ajuns să fie oprită pe stradă datorită relaţiei cu fostul rugbist, Maria Constantin a mărturisit că nu el a fost cel care a sprijinit-o. Ba, mai mult, interpreta de muzică populară a declarat de nenumărate ori că Marcel Toader punea “sechestru” pe banii ei de concerte.

Potrivit acesteia, a existat, într-adevăr, cineva de la care a primit mult ajutor în carieră. Datorită acestei persoane, a început să fie invitată în spectacole și răsplătită cu sume impresionante. Este vorba despre Silviu Prigoană, cel care i-a fost și naș de cununie.

Maria Constantin se implică total în relații

'Eu cred că m-am străduit și am tras foarte mult de aceste două căsnicii (Maria a mai fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, un coleg de breaslă, cu care are și un copil – n.red.). Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin. Se spune că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă. Iar eu am dus mult. Cred că eu personal am greșit dăruind foarte mult. Sunt foarte implicată în momentul în care eu iubesc', a mărturisit artista în cadrul show-ului culinar 'Star Chef'.

După ce a acuzat-o de infidelitate și a făcut-o de râs pe la diverse emisiuni, Marcel Toader și-a schimbat radical decizia de a divorța la tribunal. Mariajul lor s-a încheiat în mare secret la notar. Cântăreața nu a renunţat la varianta de a-l acţiona însă în judecată pe Marcel Toader. Solista se gândește să deschidă un proces de calomnie contra fostului soţ și a posturilor tv la care afaceristul a defăimat-o.

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete