De ce a renunțat Silviu Prigoană la hainele negre după 15 ani? Motivul este uluitor

De ce a renunțat Silviu Prigoană la hainele negre după 15 ani? Motivul este uluitor

Silviu Prigoană a purtat timp de 15 ani numai haine negre, iar mulți au crezut că vrea să ascundă kilogramele în plus sau că este în doliu. Cu toate acestea, se pare că situația s-a schimbat radical în anul 2014, când au început să apară și hainele colorate în viața lui.

Tranformarea lui era pe zi ce trecea din ce în ce mai evidentă, iar se pare că persoana care l-a determinat să-și schimbe total viața a fost chiar actuala lui soție, Mihaela. După ce a divorțat de Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri în vârstă de 56 de ani a început o altă viață. Așadar, Silviu Prigoană a slăbit 40 de kilograme, a renunțat la mustață, dar mai ales la celebrele haine negre, pe care le purta cu orice ocazie și la fiecare apariție a sa.

De ce a renunțat Silviu Prigoană la hainele negre după 15 ani?

Timp de 15 ani, toate hainele lui erau doar negre: costumele, cămașa, pantofii, cureaua, până și șireturile. Mulți deja bănuiau că Prigoană nu iese din doliu, după ce prima lui soţie, Viorica, a murit în anul 1994, la doar 30 de ani.

La ultima sa apariție, pe 10 octombrie, la lansarea clinicii Oanei Zăvoranu, Silviu Prigoană i-a uluit pe toți cei prezenți. El a venit la braț cu actuala sa soție, cu care este într-o relație încă din anul 2014. De atunci, Prigoană parcă este cu totul alt om.

I-a lăsat pe toți cu gura căscată când a apărut la brațul frumoasei sale soții, în haine colorate. Toată schimbarea se datorează Mihaelei, femeia cu care se iubește din 2014, dată care coincide cu marea transformare. Aceasta i-a oferit toate motivele pentru care ar trebui să arunce la gunoi hainele vechi.

„Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vezi ce modificări substanțiale', a declarat Silviu Prigoană pentru Click!.

Hainele vechi XXL au fost donate, iar omul de afaceri și-a făcut loc în garderobă pentru cămăși și costume colorate. Totul se datorează noii sale partenere.

„I-am spus lui Silviu că viața e plină de culoare și m-a ascultat. Îi stă mult mai bine în haine deschise, în nuanţe calde. De trei ani nu mai poartă negru', a mărturisit Mihaela pentru sursa citată.

Silviu Prigoană s-a însurat a șaptea oară

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut cea mai controversată relație din  showbiz-ul românesc. După o mulțime de despărțiri și împăcări, cei doi au reușit într-un final să divorțeze, iar omul de afaceri și-a găsit fericirea lângă Mihaela Botezatu. Cei doi s-au căsătorit în luna martie a anului 2016. S-a logodit în Las Vegas, apoi și-au unit destinele în mare secret, chiar pe 8 martie.

„Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii. Silviu a divulgat secretul, dar nu vrem să vorbim prea mult despre noi', a spus Mihaela, la acea vreme, pentru Kanal D.

Ea are trei copii din căsătoria anterioară, iar Silviu Prigoană are patru băieți.

Foto: libertatea.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adriana Bahmuţeanu a ajuns cu copilul de urgenţă la spital: „Am intrat în panică! Prigoană nu a dat niciun semn de viaţă'

Fotografii de colecție! Cum arată Adriana Bahmuțeanu în copilărie? Nici nu zici că e ea

Adriana Bahmuţeanu, mărturie neașteptată, chiar de ziua ei: „Mă căsătoresc anul acesta'

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească 20 de kilograme: „Nu m-am operat la stomac!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete