Cinci alimente care ajută la întărirea sistemului imunitar


În această perioadă, organismul face față mai greu schimbărilor de temperatură. Din fericire, există câteva alimente pe care le poți include ușor în mâncărurile de zi cu zi, cu scopul de întărire a sistemului imunitar. 

Nucile, ghimbirul, usturoiul, iaurtul și vinul pot fi folosite în nenumărate combinații, pentru a da savoare meselor tale, dar și pentru a-ți ajuta organismul să treacă fără peripeții prin sezonul rece. Este important de menționat că toate cele cinci ingrediente sunt recomandate a fi folosite în cantități moderate.

  • Știai că nucile sunt eficiente și atunci când ai probleme de memorie?
  • Ghimbirul poate fi folosit foarte simplu și rapid, într-o delicioasă salată de morcovi și ghimbir.
  • Usturoiul are și câteva utilizări mai puțin cunoscute, poate, ca de exemplu, întărirea unghiilor.
  • Iaurtul este de nelipsit din această musaca de legume, ușor de pregătit.
  • Și nu în cele din urmă, vinul roșu și frumusețea merg mână în mână. Ca dovadă, această mască facială cu vin pe care trebuie s-o încerci.

 

Foto: www.123rf.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro