Christina Applegate împlinește azi 49 de ani! Cum arată actrița?

Christina Applegate împlinește azi 49 de ani! Cum arată actrița?

Cu toții am văzut-o pe Christina Applegate într-unul sau mai multe filme sau emisiuni și am îndrăgit-o. De-a lungul carierei sale, actrița a creat o frumoasă legătură cu fanii săi.

De asemenea, ea a dus numeroase bătălii la nivel profesional și personal, ceea ce a făcut-o și mai populară și mai iubită de fanii din întreaga lume. Actrița a fost diagnosticată cu cancer în 2008 și a devenit o inspirație pentru mulți oameni. Ea a fost foarte vocală în ceea ce privește încercarea dificilă prin care a trecut și a dat o rază de speranță multor persoane.

De asemenea, a devenit foarte generoasă și a făcut numeroase donații pentru diverse acțiuni caritabile. Parcursul ei de la o tânără blondă bombă până la a deveni o actriță foarte încrezătoare și foarte profesionistă este cu adevărat o inspirație pentru toți cei din jurul ei.

Roluri în care o putem vedea pe Christina Applegate

Christina Applegate a jucat în Friends rolul surorii lui Rachel Green (Jennifer Aniston), Amy Green. Deși a apărut în puține episoade, personajul interpretat de Christina s-a făcut plăcut. Amy era o persoană egocentrică, căreia îi păsa doar de nevoile ei.

Un alt film de succes în care a jucat Christina Applegate a fost The Sweetest Thing (Puicuțe bune). Christina Walters (Cameron Diaz) îl întâlnește pe bărbatul perfect, Peter (Thomas Jane) și petrece cu el întreaga noapte.
A doua zi descoperă că el a plecat din oraș și împreună cu prietenele ei, Courtney (Christina Applegate) și Jane (Selma Blair), pornesc într-o călătorie disperată pentru a-l găsi. Această aventură este pavată cu surprize ispititoare și cu multe răsturnări de situație.

Frumoasa actriță, Christina Applegate a mai avut roluri importante în sitcomul ce a durat două sezoane Up All Night, Married with Children – Familia Bundy (1987-1997),  în comediile Bad Moms (2016) și Dead to me (2019).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete