Inna a stat în izolare trei săptămâni! Ce a pățit artista?

cum și-a ales Inna numele de scenă

Cunoscuta cântăreață a stat timp de trei săptămâni în izolare într-o casă de la marginea Capitalei. În această perioadă în care sunt restricționate majoritatea activităților, Inna s-a reinventat și a avut numeroase proiecte.

Ea a declarat pentru wowbiz.ro că încearcă să se mențină în siguranță, respectând regulile impuse de pandemia de coronavirus și să ducă o viață cât mai aproape de normal. Printre proiectele ei din această perioadă se numără noi piese, videoclipuri, a participat la un al doilea show TV și a călătorit.

Îmbinând utilul cu plăcutul, aceasta a lansat o sesiune muzicală numită „Dance Queens House' unde alături de prietenii și colegii săi au găsit o formă de a face muzică în aceste vremuri grele și neobișnuite.

Tot procesul a avut loc pe durata a trei săptămâni de izolare într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului. Alături de ea au fost Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și în toate aceste zile, au lucrat la piese noi care se vor lansa pe 27 noiembrie. Toate momentele care au avut loc în casă au fost prezentate fanilor într-un daily vlog postat pe canalul artistei de YouTube.

Inna a declarat că în această perioadă iubitul ei i-a fost alături și o vizita des. Mai mult de atât ea a spus că a evitat să își viziteze părinții și bunica pentru a-i proteja.

Testați de Covid-19 înainte de a intra în casă

Toți participanții la proiectul „Dance Queens House” au fost testați înainte de a intra în izolarea de trei săptămâni.

„Absolut toată lumea a fost testată. M-am testat des eu pentru că atunci când am fost plecată din țară, a fost necesar să fac test și înainte să plec și când ajungeam sau mă întorceam, așa că deja m-am obișnuit. Nu mi-a fost deloc frică de test.', a declarat artista pentru sursa mai sus menționată.

În această perioadă, toți cei din casă au fost nevoiți să se gospodărească singuri, însă artista nu știe să gătească decât gogoși și avocado cu omletă. Cu toate aceste, când erau acaparați de muncă au avut un bucătar care le pregătea cele mai gustoase preparate sau comandau la un restaurant.

„Am avut bucătar care ne-a pregătit de mâncare în anumite zile, ne-am gătit și noi (de exemplu, într-o zi, Toto, iubitul meu, ne-a gătit o rețetă vegană delicioasă, Anca ne-a făcut salam de biscuiți, eu am făcut avocado toast, gogoși). Dar primeam și mâncare zilnic de la un restaurant.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete