Christina Aguilera, accident vestimentar pe scenă. A pierdut lupta cu kilogramele în plus, iar rochia a cedat!

Vremurile în care avea o siluetă trasă prin inel și putea îmbrăca cu lejeritate ținute sumare au apus. Christina Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele în plus, iar rochia a cedat, chiar în momentul în care se afla pe scenă. Uite ce au putut vedea cei prezenți la concert.

Christina Aguilera a fost nevoită să facă față unei situații mai puțin plăcute în timpul unui concert pe care l-a susținut în Las Vegas. Deși în ultima perioadă a acumulat mai multe kilograme în plus, vedeta nu a renunțat la rochiile strâmte și la ținutele care acoperă foarte puțin pielea, iar alegerea ei s-a dovedit una total neinspirată.

Christina Aguilera, accident vestimentar pe scenă. A pierdut lupta cu kilogramele în plus, iar rochia a cedat!

În timpul concertului, cântăreața în vârstă de 38 de ani a îmbrăcat mai multe ținute care nu i-au pus silueta în valoare, iar una dintre ele a lăsat la vedere mai mult decât vedeta își propusese inițial. Cântăreața a îmbrăcat o rochie albastră, cu corset și cu un decolteu generos. Se pare că mărimea rochiei a fost aleasă greșit, având în vedere că în timpul concertului, rochia s-a deplasat, iar toți cei prezenți au putut observa plasturii pe care vedeta îi avea lipiți pe sâni.

Chiar dacă momentul a fost unul stânjenitor, Christina Aguilera s-a comportat ca un adevărat profesionist și nu a întrerupt concertul pentru a remedia situația.

Nici celelalte ținute nu au reușit să îi ascundă imperfecțiunile, ba mai mult decât atât, cele două body-uri au atras atenția asupra zonelor cu probleme, mai exact coapsele și abdomenul.

Dacă în trecut se putea lăuda cu o siluetă de invidiat, în prezent, Christina Aguilera a acumulat mai multe kilograme în plus. De-a lungul anilor, vedeta s-a îngrășat și apoi a slăbit spectaculos, iar acum are din nou probleme cu silueta.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Christina Aguilera.

Foto: profimediaimages.ro, hepta.ro

Citește și:

Laura Lavric a rupt legătura cu sora ei: Nu o mai vreau în viața mea, este dușmanul meu!' Scandalul i-a afectat sănătatea cântăreței!

Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

Loredana Groza, în lenjerie intimă pe instagram. Fanii au comentat imediat: Cam prea mult pentru vârsta ta'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete