Christina Aguilera, accident vestimentar pe scenă. A pierdut lupta cu kilogramele în plus, iar rochia a cedat!

Vremurile în care avea o siluetă trasă prin inel și putea îmbrăca cu lejeritate ținute sumare au apus. Christina Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele în plus, iar rochia a cedat, chiar în momentul în care se afla pe scenă. Uite ce au putut vedea cei prezenți la concert.

Christina Aguilera a fost nevoită să facă față unei situații mai puțin plăcute în timpul unui concert pe care l-a susținut în Las Vegas. Deși în ultima perioadă a acumulat mai multe kilograme în plus, vedeta nu a renunțat la rochiile strâmte și la ținutele care acoperă foarte puțin pielea, iar alegerea ei s-a dovedit una total neinspirată.

Christina Aguilera, accident vestimentar pe scenă. A pierdut lupta cu kilogramele în plus, iar rochia a cedat!

În timpul concertului, cântăreața în vârstă de 38 de ani a îmbrăcat mai multe ținute care nu i-au pus silueta în valoare, iar una dintre ele a lăsat la vedere mai mult decât vedeta își propusese inițial. Cântăreața a îmbrăcat o rochie albastră, cu corset și cu un decolteu generos. Se pare că mărimea rochiei a fost aleasă greșit, având în vedere că în timpul concertului, rochia s-a deplasat, iar toți cei prezenți au putut observa plasturii pe care vedeta îi avea lipiți pe sâni.

Chiar dacă momentul a fost unul stânjenitor, Christina Aguilera s-a comportat ca un adevărat profesionist și nu a întrerupt concertul pentru a remedia situația.

Nici celelalte ținute nu au reușit să îi ascundă imperfecțiunile, ba mai mult decât atât, cele două body-uri au atras atenția asupra zonelor cu probleme, mai exact coapsele și abdomenul.

Dacă în trecut se putea lăuda cu o siluetă de invidiat, în prezent, Christina Aguilera a acumulat mai multe kilograme în plus. De-a lungul anilor, vedeta s-a îngrășat și apoi a slăbit spectaculos, iar acum are din nou probleme cu silueta.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Christina Aguilera.

Foto: profimediaimages.ro, hepta.ro

Citește și:

Laura Lavric a rupt legătura cu sora ei: Nu o mai vreau în viața mea, este dușmanul meu!' Scandalul i-a afectat sănătatea cântăreței!

Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

Loredana Groza, în lenjerie intimă pe instagram. Fanii au comentat imediat: Cam prea mult pentru vârsta ta'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete