Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie! Cine este cea care vrea să-și petreacă restul vieții alături de el

Chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o adevărată surpriză. Bucătarul a fost cerut în căsătorie, pentru a doua oară, când se aștepta mai puțin.

Angie Cobuț, fosta concurentă de la 'Chefi la cuțite', care a recunoscut de mai multe ori că are o pasiune pentru chef Cătălin Scărlătescu, l-a cerut pentru a doua oară în căsătorie pe acesta, martor fiind nimeni altul decât nea Mărin.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie

Emisiunea „Poftiți în vacanță' este o combinație perfectă între voie bună și fapte bune, va fi și în seara aceasta una plină de surprize.

Mereu pusă pe șotii, Angie Cobuț nu se lasă mai prejos nici în cadrul emisiunii „Poftiți în vacanță', unde are din nou șansa să-l întâlnească pe chef Cătălin Scărlătescu, chiar în restaurant acestuia de la mare.

Surpriza a fost una de proporții pentru amândoi și, impresionată de felul cum arată chef Scărlătescu după ce a slăbit drastic, Angie nu ratează ocazia să-l ceară din nou în căsătorie pe cel mai râvnit chef burlac.

Cum va fi întâlnirea dintre cei doi, dar și cum va face Angie față provocărilor la care este supusă de nea Mărin, telespectatorii vor vedea diseară, la Antena 1.

Foto: Facebook, Antena 1

Citește și: 

Ce a pățit Chef Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 48 de kilograme? Viața lui s-a schimbat radical

Cătălin Scărlătescu s-a transformat complet! Bucătarul continuă să slăbească și aproape că este de nerecunoscut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete