Cătălin Scărlătescu s-a transformat complet! Bucătarul continuă să slăbească și aproape că este de nerecunoscut

Recent, Cătălin Scărlătescu a decis să facă o schimbare radicală în viața lui și s-a apucat serios de slăbit. Chiar dacă la început, colegii săi de la emisiunea „Chefi la cuțite', nu l-au crezut în stare, se pare că acum celebrul bucătar le-a dovedit tuturor contrariul.

Cătălin Scărlătescu a început să slăbească din ce în ce mai mult, iar acum corpul lui s-a transformat complet. El este hotărât să ajungă la greutatea pe care și-o dorește, iar pentru asta depune eforturi considerabile, chiar dacă nu recunoaște acest lucru.

Recent, bucătarul a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care s-a îmbrăcat cu un tricou colorat, iar burta de altădată cu care și-a obișnuit fanii lipsește cu desăvârșire. Prietenii săi virtuali au rămas uluiți la vederea fotografiei și nu s-au putut abține să nu comenteze.

„Cătăline, ai înnebunit lumea. Arăți extraordinar. Un exemplu pentru ursuleți. /Cătăline, cum ai reuşit să slăbeşti că tare vreau şi eu? / Ce schimbare, Cătăline! / Asta da ambiţie de chef! / Slăbuţ! / Cătă, eşti slab rău! / Au trecut ceva ani de când v-am văzut ultima oară chef dar asta este o schimbare mare,' i-au scris prietenii săi virtuali.

Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să slăbească atât de mult? Ce dietă a ținut?

În urmă cu ceva timp, celebrul bucătar a mărturisit că totuși nu a slăbit chiar atât de mult pe cât spun unii. Cu toate acestea, el a recunoscut că mai mănâncă și alimente care conțin carbohidrați.

„Să văd dacă ajung la 90 de kilograme. Are sau nu are? Nu ştiu să vedem. În episodul numărul doi. Vedem după aia. Păi nu ştiu sunt o grămadă de oameni frumoşi care ar vrea să o ia de soţie pe Gina. Eu n-am voie până nu ajung la 90 de kilograme. Să vedem de unde scoate rochia. Va spun un singur adevăr. E vorba de sănătate. E greu drumul până acolo. La fel de bine cum am şi mâncat atâta.

E greu, ce să fac. Întru în rochia ei, sub rochia ei? Îmi place mâncarea bună. Mâncăm mult, aşa am reuşit să mă îngraş. Nu am slăbit atât de mult pe cât vrede lumea. Sunt fotografii pe care le-au făcut oamenii în unghiuri bune. Nici nu va spun câte kilograme am. (…) Mănânc întruna. Am voie. Mănânc şi pâine,' a spus Cătălin Scărlătescu.

Pentru a vedea cum arată acum, Cătălin Scărlătescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cozonac pufos și gustos, de Paște. Trucuri de la Chef Cătălin Scărlătescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete