Ce a pățit Chef Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 48 de kilograme? Viața lui s-a schimbat radical

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 45 de ani, trăiește o altă viață decât a reușit să slăbească radical. A reușit să dea jos 48 kilograme, iar corpul lui arată cu totul altfel.

Bucătarul a povestit cum a reușit să slăbească atât de mult și a explicat ce efecte a avut dieta pe care a ținut-o asupra sănătății lui.

Ce a pățit după ce a slăbit 48 de kilograme Chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin a mărturisit ce a mâncat pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorea.

„Am reușit să slăbesc 48 de kilograme și vreau să mai cobor, să ajung undeva pe la 82 de kilograme. Organismul o lua razna când aveam aproape 140 de kilograme, acum este foarte bine. Sport nu fac, dar urmează din ianuarie să mă apuc și de cardio. De exemplu la prânz mănânc o jumătate de farfurie de ciorbă, iar seara, cealaltă jumătate. Anemie sau căderi de calciu nu am avut', a mărturisit Chef Cătălin Scărlătescu, pentru click.ro.

Bucătarul a mărturisit că a fost nevoit să mănânce mai puțin și mai calculat, față de cum obișnuia să mănânce înainte.

„Mi-au luat în emisiune glicemia, era foarte mare, undeva la 295. Am ajuns la medic și am făcut o serie de investigații. Eram foarte aproape de insulin, plus altele. Luam în jur de 12 pastile pe zi, care erau pentru inimă pentru articulații, de dureri, iar acum iau doar mentosane. Lucrez atât cât trebuie, mă distrez când trebuie și cât trebuie, dorm cât trebuie și cât este necesar. Pancreasul este singurul organ care nu poate fi înlocuit, momentan nu am probleme, mă simt foarte bine', a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Pentru a vedea cum arăta Cătălin Scărlătescu înainte de a slăbi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cătălin Scărlătescu s-a transformat complet! Bucătarul continuă să slăbească și aproape că este de nerecunoscut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati