Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu! Fostul președinte a suferit un accident

Ion Iliescu nu a mai avut apariții publice de multă vreme, iar în ultimul timp a lipsit de la evenimente importante, cum ar fi parada militară de Ziua Națională sau ceremoniile dedicate morții Regelui Mihai. 

Ion Iliescu a suferit un accident

Absența fostului președinte de la aceste evenimente a lansat o serie de speculații în presă referitoare la starea sa de sănătate. Cu toate acestea, apropiații lui Iliescu au declarat că starea sa de sănătate este una destul de bună. Totuși, Ion Iliescu nu a mai părăsit vila sa din cartierul Primăverii, de multă vreme.

„Domnul Președinte se simte bine, însă a suferit un accident și s-a ales cu o entorsă. La vârstă dumnealui, astfel de probleme pot deveni serioase, chiar dacă pentru ceilalți nu păr mare lucru. În acest moment, are piciorul foarte umflat și îi este imposibil să se încalțe. I s-a recomandat să rămână în casă până când se vindecă, tocmai din această cauza a lipsit de la mai multe evenimente. De altfel, domnul Iliescu va lipsi și de la funerariile regelui Mihai, care vor avea loc la sfârșitul acestei saptamani', a spus o sursa din anturajul lui Ion Iliescu, potrivit stirilekanald.ro.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Ion Iliescu are probleme serioase de sănătate! Fostul președinte nu mai poate să iasă din casă

De ce a lipsit Ion Iliescu de la parada militară de 1 decembrie? Este pentru prima dată când fostul președinte nu este prezent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri