CEZ Group, Primaria si Consiliul local inaugureaza Piata agroalimentara si de marfuri generale Fantanele

CEZ Group, Primaria si Consiliul local inaugureaza Piata agroalimentara si de marfuri generale Fantanele
Piata agroalimentara, Fantanele   Piata agroalimentara, Fantanele
Dl. Gheorghe Popescu, primarul localitatii, impreuna cu Dl. Miklos Szilagyi, CEO Parcurile Eoliene CEZ, indeplinesc oficiile de inaugurare.

Obiectivul inaugurat a fost construit integral de catre CEZ Group si face parte din programul de responsabilitate sociala corporativa pe care compania il desfasoara in zona de operare a Parcurilor Eoliene CEZ. Cu aceasta ocazie, compania a anuntat o serie de proiecte pe care le-a finalizat in comuna Fantanele in ultimii 2 ani, cu un buget total de aproape 2 milioane de euro.

Piata – construita intre 2011 – 2012, raspunde unei nevoi locale de sprijinire a comertului traditional, identificate in strategia de dezvoltare durabila a comunei Fantanele, la a carei realizare CEZ a agreat sa participe, ca partener responsabil si de lunga durata in zona.

Piata agroalimentara Fantanele

Cocheta cu este, zona ar putea deveni un loc de promenada pentru sateni.
 

Piata agroalimentara Fantanele

Muzica si dansurile medievale ne duc cu gandul la vremea in care obstea sateasca era forma de organizare a comunitatilor.

Investitia se ridica la aproximativ 140 de mii de Euro si apartine integral CEZ Group, autoritatile locale din Fantanele oferind in cadrul parteneriatul tot sprijinul necesar demararii etapelor de avizare si apoi de coordonare a lucrarilor de construire.

Piata agroalimentara Fantanele

Proiectata la dimensiunile si nevoile comunei Fantanele, dar avand capacitatea sa gazduiasca si comercianti traditionali din localitatile invecinate, Piata agroalimentara este un obiectiv cu o arhitectura moderna si cu capacitatea de a sustine comertul produselor alimentare variate – vegetale si lactate – specifice zonei. De aceea, proiectul a fost gandit si construit cu 2 zone: una semi-acoperita, cu mese la exterior pentru comertul produselor agro-alimentare si generale, si una acoperita – o incapere ce permite comercializarea produselor lactate in orice anotimp al anului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri