Céline Dion, imagini de senzație alături de cei trei băieți ai săi

Céline Dion, imagini de senzație alături de cei trei băieți ai săi

Céline Dion a împărtășit cu cei 4,6 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram o imagine rară de familie. În ajunul Crăciunului, diva, în vârstă de 52 de ani și cei trei fii ai săi poartă pijamale asortate cu imprimeu stelat. Aceștia s-au pozat lângă un superb brad de Crăciun.

Cântăreața și băieții săi, René-Charles, în vârstă de 19 ani, precum și gemenii, Nelson și Eddy, de 10 ani, stăteau pe un covor în fața bradului care era decorat cu panglici de culoare roșie, numeroase ornamente și erau „păziți' de un ren de pluș (vezi GALERIE FOTO).

„Fie ca acest sezon de sărbători să vă aducă tuturor daruri de dragoste, pace, sănătate bună și promisiunea unor zile mai luminoase în Anul Nou! ✨ ❤️, a fost mesajul scris de artistă atât în limba engleză, cât și în limba franceză.

Fotografia de familie a fost o raritate, deoarece Céline și-a ținut copiii departe de lumina reflectoarelor și îi expune rar pe conturile ei de socializare.  Ultima dată când copiii ei au fost prezentați pe Instagram a fost în octombrie, când a distribuit o postare cu gemenii ei.

Ea a împărtășit fotografii a celor doi când erau mai micuți, împreună cu poze recente pentru a arăta cât de mult au crescut în ultimii ani. Imaginile îi arătau pe frați bucurându-se de vreme și de grămezile abundente de frunze tomnatice.

Cei trei băieți ai săi sunt din mariajul cu René Angélil. Acesta i-a fost soţ, dar şi manager, timp de 21 de ani. În ianuarie 2021, se împlinesc cinci ani de la decesul soțului lui Céline Dion. Acesta a murit de cancer de gât la vârsta de 73 de ani, în 2016, potrivit Daily Mail.

O mare parte din izolarea obligatorie din timpul pandemiei de coronavirus, Céline Dion a petrecut-o alături de fiii săi, în casa lor din Las Vegas.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete