Antonia a suferit în tăcere! Ce i-au interzis medicii să facă?

Antonia a suferit în tăcere! Ce i-au interzis medicii să facă?

În ultima vreme, frumoasa cântăreață Antonia a postat pe rețelele de socializare imagini realizate cu mult timp înainte de luna decembrie sau doar din interiorul casei.

Fanii săi s-au întrebat care ar putea fi motivul și dacă nu cumva aceasta s-a infectat cu noul coronavirus și a fost nevoită să stea în carantină.

În ultima vreme, frumoasa cântăreață Antonia a postat pe rețelele de socializare imagini realizate cu mult timp înainte de luna decembrie sau doar din interiorul casei (vezi GALERIA FOTO).

„When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir ciudat)!!!'.

Se pare că frumoasa artistă ar fi stat în carantină din cauza noului coronavirus, iar activitatea ei s-a desfășurat în … interiorul vilei sale.

Antonia se află încă în proces cu fostul soț pentru custodia fetiței lor. Împreună cu Alex Velea, artista are doi băieți, Dominic și Akim, iar povestea lor de dragoste este intensă și plină de emoții frumoase.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete