Celine Dion are o legătură specială cu soțul ei, chiar și după moartea acestuia

Céline Dion, artista cu una dintre cele mai spectaculoase voci, are și o viață pe măsura vocii. Însă unele dintre momente care i-au marcat existența, până acum, au fost de-a dreptul surprinzătoare.

Céline Dion pare să aibă o viață fără griji: o voce de aur, un corp de invidiat, săli arhipline la picioarele ei… Adevărul din spatele acestei imagini strălucitoare este însă cu totul altul.

Cunoscuta artistă s-a născut în Canada și a fost al 14-lea copil al familiei (în galerie poți vedea poza cu întreaga familie). Muzica a fost o parte constantă din viața numeroasei familii, iar prima apariție publică a fost la 5 ani, când a cântat la nunta unuia dintre frați. În 1991, la 23 de ani, Céline Dion avea să declare într-un interviu că „singurul vis pe care l-am avut vreodată a fost să fiu faimoasă și să cânt toată viața mea și să călătoresc prin toată lumea performând'. Ceea ce a și reușit să facă.

A cântat în fața Papei

O altă performanță notabilă din copilărie este faptul că, la 16 ani, Dion a cântat o melodie proprie în fața a 60.000 de oameni pe Stadionul Olimpic din Montreal, cu ocazia vizitei lui Papa Ioan Paul al II-lea. Melodia, Une colombe, a devenit imediat un hit.

Odată cu melodia „Beauty and the Beast' din faimosul desene animat, Céline Dion a făcut pași uriași spre realizarea visului ei. Iar în 1997, cu melodia – care nu i-a plăcut deloc – din Titanic, „My Heart Will Go On', cariera ei a explodat.

Céline Dion, de la agonie la extaz

Anul 2016 a fost unul foarte dificil pentru artistă. La două zile după pierderea soțului ei, managerul René Angélil, aceasta și-a pierdut și unul dintre frați, răpus de cancer. În urma relației cu René, au rămas trei băieți, dintre care cel mare provenit dintr-o fertilizare in vitro. Pentru că legătura dintre ea și René a fost foarte strânsă, artista a mărturisit că înainte de concerte obișnuiește să țină în mâini o copie din bronz a mâinii lui.

Și mai există o pierdere importantă în viața artistei. Aceasta și-a pierdut nepoata la 16 ani, din cauza fibrozei chistice. Acesta este și motivul pentru care implicarea caritabilă a cântăreței în această zonă este impresionantă.

În galeria de mai jos o poți vedea alături de copii și de familia sa numeroasă.

Citește și: Ce umilințe a îndurat Kate în adolescență?

Foto: Shutterstock; Instagram/celinedion

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete