Drama lui Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat Ducesa de Cambridge în adolescență?

Drama lui Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat Ducesa de Cambridge în adolescență?

Kate Middleton este una dintre cele mai iubite și mai îndrăgite persoane cu sânge albastru din Marea Britanie. Ea este căsătorită de zece ani cu Prințul William alături de care duce o viață ca în povești în Castelul Kensington din Londra.

Cu toate acestea, înainte de a-l cunoaște pe William, Kate nu a avut o viață tocmai ușoară, mai ales în perioada liceului, atunci când nu era o fată populară și a fost nevoită să îndure multe umilințe.

Kate Middleton a studiat la „Downe House', un internat de fete din comitatul Berkshire. Deși ar fi trebuit să se simtă acolo ca acasă, tabloidul britanic Daily Express scrie că actuala Ducesă de Cambridge a trecut prin clipe de coșmar, fiind victima bullying-ului colegelor sale.

În liceu, Kate a fost victima bullying-ului

Kate s-a înscris la respectiva școală pe când avea 13 ani, spre deosebire de majoritatea fetelor care studiau acolo de la vârsta de 11 ani. Ea locuia împreună cu părinții ei în casa din Bucklebury, un micuț sat din West Berkshire cu vreo 2.000 de suflete, astfel că era nevoită să facă zilnic naveta.

Multe dintre celelalte fete erau pur și simplu deranjate de faptul că printre ele erau și colege care făceau naveta, cum era și cazul lui Kate. Mai mult decât atât, fiind slăbuță și foarte înaltă, Kate a devenit în scurt timp ținta glumelor proaste ale colegelor ei, care au început să o hărțuiască.

Biografa regală Katie Nicholl a detaliat experiențele nefericite trăite de Kate la Downe House în cartea intitulată Kate: The Future Queen. „Downe House este o şcoală foarte elitistă, iar Kate s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare. Toate își doreau să fie cele mai bune, cele mai frumoase și cele mai deștepte. Cred că ducesa s-a simțit nefericită de când a intrat pentru prima dată în aceastășcoală', povestește Katie Nicholl, care este de părere că „ea a fost tachinată deoarece era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete'.

„Atunci când mergea să mănânce de prânz, Kate se așeza alături de alte fete, însă acestea se ridicau imediat și se mutau la altă masă lăsând-o singură… Exista un grup de fete care i-au furat cărțile și alte chestii de genul acesta', își amintește o fostă colegă de-a Ducesei.

La Universitatea St. Andrews la cunoscut pe William

Kate nu a rezistat decât două semestre la Downe House. Ea nu a mai suportat să fie hărțuită în permanență de colegele ei, iar părinții ei, Carole și Michael Middleton, au decis să o mute la Colegiul Marlborough, unde a și terminat liceul și unde și-a făcut prieteni pe viață.

De aici ea a plecat la facultate în Scoția, unde a urmat cursurile Universității St. Andrews, cea mai veche universitate din această țară și cea de-a treia ca vechime universitate din Regatul Unit și din țările de limbă engleză după Oxford și Cambridge.

Din fericire, aici l-a cunoscut în 2001 pe alesul inimii sale, Prințul William, cu care zece ani mai târziu avea să se căsătorească.

Cei doi au trei copii: pe micuțul Prinț George, în vârstă de 7 ani, pe Prințesa Charlotte, în vârstă de aproape 6 ani, și pe Prințul Louis, care a împlinit 3 ani în urmă cu puțin timp.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete