Răzvan Fodor, copleșit de dorul Irinei: „Suntem cam terminați”

Filmările pentru noul sezon Asia Express au început deja de câteva zile. Startul Drumului Împăraților a fost dat în Turcia, iar de acolo participanții vor trece prin aventura vieții lor.

Anul trecut, Răzvan Fodor a ieșit câștigător împreună cu bunul său prieten, Sorin Bontea. Anul acesta soția sa, Irina Fodor, i-a luat locul, însă nu în calitate de concurent, ci de prezentatoare. Ea a înlocuit-o pe Gina Pistol care se află în concediu de maternitate.

Deși nu a trecut nici o săptămână de la plecarea Irinei, Răzvan a postat pe Instagram un filmuleț în care recunoștea că îi este foarte dor de ea și că absența ei face ca toate să pară extrem de greu de dus. El a rămas acasă cu fiica lui și cu animalul de companie al familiei. Evident, Irina nu a rezistat și i-a răspuns soțului ei iubit.

Videoclipul pus de Răzvan pe Instagram este cu Luna, labradorul lor, iar mesajul transmis este, cu adevărat, emoționant.

„Irina Fodor, nu vreau să pun presiune pe tine, dar noi suntem cam terminați fără tine'.
„ Of, Fodorică, ce îmi faci tu mie cu filmările astea', a fost răspunsul Irinei, semn că și ei îi este greu fără cei dragi din familie.

Cu toate acestea, Irina și-a asumat această plecar și și-a dorit foarte mult să simtă energia din competiție, dar din calitate de prezentator. A fost încântată și emoționată până la lacrimi atunci când i s-a propus acest proiect, mai ales că a venit atât de repede după înlocuirea Ginei la „Chefi la cuțite'.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la Cuțite va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii.

Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.
Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta, care îi marchează pe toți cei care au trăit-o', a povestit Irina Fodor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete