Celebru și cu avere uriașă, Florin Călinescu conduce o mașină ieftină

Celebru și cu avere uriașă, Florin Călinescu conduce o mașină ieftină

Florin Călinescu este unul dintre cei mai buni actori de la noi din țară și face parte din juriul „Românii au talent'. El îi încântă pe telespectatori cu replicile extrem de amuzante pe care le adresează concurenților, dar și colegilor săi.

În ciuda numeroaselor proiecte de pe urma cărora câștigă foarte bine, celebrul actor este de o modestie ieșită din comun și alege să investească în lucruri care chiar contează. Motiv pentru care achiziția unui bolid de lux nu reprezintă pentru acesta o prioritate și conduce o mașină care nu valorează foarte mulți bani.

Multe persoane publice își afișează mașinile extrem de scumpe, însă Florin Călinescu preferă să nu se arunce cu capul înainte și să apeleze la un automobil care își face treaba, nu neapărat luxos.

Acum multă vreme, vedeta de la Pro TV a fost văzut la volanul unui SUV militar vechi, însă foarte mare. Următoarea achiziție a fost o mașină din clasa medie pe care să o poată folosi cu ușurință în București, iar de curând, Florin Călinescu a fost văzut conducând o altă mașină, de data aceasta mai mare.

Cu toate acestea, modestia și-a păstrat-o și a fost surprins la cumpărături, potrivit celor de la cancan.ro, la volanul unei mașini marca Ford, foarte spațioasă. Cu siguranță nevoile celebrului actor au fost îndeplinite de această alegere și nici nu a aruncat cu banii pe fereastră.

Potrivit declarației sale de avere, Florin Călinescu este proprietarul a trei locuințe (București, Timișoara, Brașov), două terenuri în Argeș și în Brașov, iar în bancă are 62.000 de euro. Veniturile sale se compun din posturile pe care le ocupă la propria firmă, „Florin Călinescu Media Company Impex SRL', și primește un salariu de 1200 lei lunar pentru că este consilier artistic.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete