Tiberiu Argint îndrăgostit lulea. Ce mesaj i-a scris public cântăreței Andreea Bălan?

Tiberiu Argint îndrăgostit lulea. Ce mesaj i-a scris public cântăreței Andreea Bălan?

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de peste un an, iar relația lor înflorește parcă de la zi la zi. Cei doi nu-și mai ascund sentimentele și ori de câte ori au ocazia își împărtășesc iubirea chiar și pe rețelele de socializare.

De-a lungul timpului Andreea și Tiberiu au petrecut mai multe vacanțe împreună, însă de curând au ales o destinație specială pentru a sărbători primul an de relație. Ulterior, cântăreața a ales să aibă un moment doar pentru ea și a plecat în Turcia, în Bodrum, iar Tiberiu a rămas în România.

Pentru că ține foarte mult la fanii săi, Andreea Bălan a împărtășit cu aceștia momentele pe care le petrece în vacanță și totodată au descoperit cum își alintă iubitul. Într-un răspuns la un comentariu pe Instagram, artista s-a adresat iubitului ei, spunându-i „iubirea mea'.

În secțiunea de comentarii a unei fotografii postate de aceasta, Tiberiu i-a scris „Absolut superbă', iar răspunsul artistei nu a întârziat să apară: „Argint Tiberiu ❤️ Mulțumesc, iubirea mea ❤️ Mi-e dor de tine'.

Cu toate că ei și-au asumat relația, potrivit celor de la cancan.ro, Andreea Bălan nu are de gând să se mute împreună cu iubitul ei, cel puțin până nu se termină procesul de divorț cu George Burcea.

„Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva', potrivit unei surse din apropierea cântăreței.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete