Celebrități aniversate azi, 20 aprilie

Pe lista celebrităților aniversate azi, 20 aprilie, se află actrița Jessica Lange (71 de ani), actorul Andy Serkins (56 de ani) și fostul model Miranda Kerr (36 de ani).

Celebrități aniversate azi, 20 aprilie

Jessica Lange este o actriță din Statele Unite ale Americii, laureată a două premii Oscar, unul pentru rolul secundar din comedia Tootsie (1982), iar cel de-al doilea pentru rolul principal din drama Blue Sky (1994).

Andy Serkis este un actor și regizor britanic de origine armeană, celebru datorită interpretării personajului Gollum (Sméagol) din celebra trilogie Stăpânul Inelelor (2001-2003).

Miranda Kerr este un fost model australian devenită femeie de afaceri. Fostul model Victoria’s Secret și soțul ei, fondatorul aplicației Snapchat Evan Spiegel (29 de ani), au devenit părinții unui al doilea băiețel.

Cuplul mare are un fiu, Hart (1 an și 5 luni), în timp ce modelul mai are și un al treilea fiu, Flynn (8 ani și jumătate), din fostul mariaj cu actorul Orlando Bloom.

„Suntem extrem de bucuroși de venirea pe lume a lui Myles și apreciem toate mesajele și urările primite în aceste momente prețioase”, a mărturisit cuplul.

„Nu puteam fi mai bucuroși să-l bine-venim pe lume și în familia noastră pe frumosul nostru fiu.”

Fostul model și omul de afaceri s-au căsătorit în luna mai a anului 2017, într-o ceremonie intimă, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni, pe muzica artiștilor Jason Mraz și Colbie Caillat.

Restul celebrităților aniversate azi le găsiți în videoclipul de mai sus!

Citește și:

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani! 10 lucruri pe care nu le știai despre suverană

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Eva Mendes spune adevărul. De ce nu publică fotografii cu Ryan Gosling și cu fiicele lor? „Răspund onest”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete