Cele trei sfaturi ale lui Barack Obama, ca să știi dacă ți-ai găsit jumătatea perfectă

Cele trei sfaturi ale lui Barack Obama sunt cât se poate de legitime. Fostul președinte al Statelor Unite și soția lui, Michelle Obama formează unul dintre cele mai reușite și mai populare cupluri din lume. Iată ce întrebări te sfătuiește Obama să-ți pui ca să știi dacă ți-ai găsit jumătatea perfectă!

Cele trei sfaturi ale lui Barack Obama

Cele trei sfaturi ale lui Barack Obama pentru un prieten și colaborator fidel

Dan Pfeiffer, director de comunicare la Casa Albă în timpul administrației Obama, este autorul unei cărți de mare succes. În volumul intitulat „Yes, We (Still) Can' / „Da, (încă) putem', autorul spune că a primit multe sfaturi valoroase de la președinte. Astfel, își amintește de ultima zi petrecută la Casa Albă, în 20015.

Împreună cu președintele Obama, vorbea despre planuri de viitor. În acel moment, planul lui Pfeiffer era să se însoare cu logodnica lui, Howli Ledbetter.
„Deci vă veți petrece viața împreună', a comentat Obama. „Este ea aleasa?' Pfeiffer i-a răspuns cu toată siguranța că da, ea este. Atunci Obama i-a spus că are pentru el trei sfaturi. De fapt, trei întrebări la care îl sfătuiește să-și dea răspuns.

Cele trei sfaturi ale lui Barack Obama sunt, de fapt, trei întrebări

Primele două întrebări sunt la fel de importante, consideră Obama.

1. „Perechea ta ți se pare o persoană interesantă? Vei petrece cu ea mai mult timp decât cu oricine altcineva. Nimic nu este mai important decât să-ți placă să-i asculți părerea în orice privință.' Așa a sunat prima întrebare și primul sfat.

2. „Te face să râzi?' a fost cea de a doua întrebare. „Umorul înseamnă inteligență, înseamnă generozitate și te ajută să treci peste momente de cumpănă. În plus, face viața mai frumoasă.'
3. „Nu știu dacă vreți sau nu să aveți copii', a continuat președintele. „Dar dacă vreți, crezi că va fi o mamă bună?' Aceasta a fost cea de a treia direcție în care l-a invitat pe tânărul prieten să reflecteze.

„Viața e lungă și acestea sunt cele trei lucruri care contează pe termen lung', a încheiat Obama.

Din fericire pentru Pfeiffer, a putut răspunde din toată inima afirmativ la fiecare dintre cele trei întrebări. „Howli este mult mai interesantă și mai amuzantă decât mine și va fi o mamă extraordinară!'

Apoi, Dan Pfeiffer povestește: „Obama era foarte mândru de sutele de relații care s-au legat în timpul campaniilor și al mandatelor sale.'

Barack și Michelle Obama au sărbătorit a 25-a aniversare a căsătoriei lor, în octombrie 2017. Având în vedere aceasta, e greu să-ți imaginezi un consilier avizat.

Cele trei sfaturi ale lui Barack Obama sunt completate de unul dat de soția sa, Michelle

Invitată de Ellen DeGeneres la emisiunea ei, Michelle a vorbit despre secretele ueni căsnicii durabile.

„Nu trebuie să te enervezi pentru lucruri lipsite de importanță. Călătoria pe care am făcut-o împreună, momentele fericite și provocările, cele două fiice minunate… Ce mai contează șosetele aruncate pe jos, la întâmplare? Sau povestea pe care ți-o spune a suta oară și se așteptă să râzi ca și cum ai auzi-o pentru prima dată?'

Mihaela Serea
Foto: HEPTA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber