Cele mai urmărite celebrități de pe Instagram din România

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

 

Cu fiecare apreciere, comentariu sau instastory, Instagram devine un mediu din ce în ce mai fertil pentru promovare online.

Bucurându-se de un succes răsunător în rândul celebrităților de peste hotare, Instagramul a câștigat în scurt timp foarte multă popularitate și în țara noastră.

Cele mai urmărite celebrități de pe Instagram din România

Fiindcă deja există topuri peste topuri ale celor mai urmărite celebrități din Statele Unite ale Americii, revista Avantaje s-a gândit să facă unul și al vedetelor din România.

Pe primul loc în topul celor mai urmărite celebrități din țara noastră se află nimeni alta decât artista INNA, cu un impresionat record de 2,7 milioane de urmăritori.

Imediat după ea, amândouă cu 2,1 milioane de urmăritori, se află cântărețele Antonia și Delia, urmate foarte aproape de Andra, cu 2 milioane de urmăritori.

Dintre cele 20 de persoane selectate de către noi, cele mai multe celebrități fac parte din industria muzicală, fiind urmați în top de doar câțiva actori/comedianți și doar de două prezentatoare TV.

Pentru lista completă a celor mai urmărite vedete din România, urmărește clipul de mai sus!

Rețeau socială creată de Kevin Systrom și Mike Krieger a fost lansată în luna octombrie a anului 2010.

Serviciul a câștigat popularitate rapid, în aprilie 2012 atingând cifra de 100 de milioane de utilizatori înregistrați.

În aprilie 2012, platforma a fost achiziționată de Facebook pentru aproximativ 1 miliard de dolari.

În 2013, Instagramul a crescut cu 23%, în timp ce Facebook, compania-mamă, cu doar 3%.

Instagram este una dintre cele mai utilizate rețele sociale în comunicarea companiilor cu consumatorii.

Conform datelor publicate, în anul 2017 existau 25 de milioane de conturi de business pe Instagram, iar peste 80% dintre utilizatorii rețelei din întreaga lume urmăreau cel puțin un astfel de cont de business.

Foto: Instagram

Citește și:

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Urarea lui Harry și a lui Meghan Markle pentru aniversarea Prințului Charles! Viitorul rege al Marii Britanii a împlinit 71 de ani!

Jennifer Lopez, incident neplăcut la începutul carierei în film: „Mi-a cerut să-mi dau bluza jos … Voia să-mi vadă sânii’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete