Cele mai frumoase locuri ascunse în munții din România

România este recunoscută pentru frumusețile ei naturale, ea oferind turiștilor peisaje și locuri care reușesc să impresioneze pe oricine. 

Faptul că avem o țară apreciată la nivel mondial nu mai este un secret pentru nimeni. Foarte mulți turiști străini își achiziționează vacanțe la noi în țară, tocmai pentru a se bucura de locurile unice, monumentele încărcate de istorie și peisajele care taie răsuflarea.  Astfel, printre destinațiile preferate se numără excursiile montane. Chiar dacă există o sumedenie de locuri care au devenit deja populare, în munții din România sunt și locuri care încă nu au fost descoperite, dar care au o frumusețe aparte.

Astfel, dacă pentru acest sfârșit de săptămână nu ai nimic în program, poți alege să îți încarci bateriile urcând pe munte și descoperind câteva locuri misterioase și foarte interesante.

Urmărește materialul video pentru a vedea cele mai frumoase locuri ascunse în munții din România. Peisajele îți vor încânta privirea.

Îți recomandăm și câteva trasee montane usoare în România și alte locuri de vizitat la munte pe care nu trebuie să le ratezi

Pasionat de o aventură pe munte în afara țării? Iată care sunt cele mai inalte varfuri muntoase din lume pe care le poți escalada.

Dacă plănuiești o escapadă cu cortul, îți spunem ce lucruri sunt necesare când mergi la camping cu cortul și cum alegi cortul pentru camping.

Foto: facebook

Citește și:

Orașe din România în care poți găsi centre SPA

10 muzee din România pe care trebuie să le vizitezi

Stațiuni cu apă sărată din România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video