Cei mai oribili vecini pe care i-ai văzut vreodată! Iată ce fac

Cei mai oribili vecini s-ar putea să nu fie ai tăi, oricât de mult ai crede că deții supremația ghinionului. De la bucățile de alimente în care s-au înfipt cuie și aruncate peste gard la cățel, până la grămezile de gunoaie sau becuri cu mulți wați îndreptate către curtea de-alături, iată câteva poze edificatoare și părerea unui specialist.

Ni se reamintește în mod constant cum ar trebui să ne iubim aproapele și să-i tratăm pe ceilalți în același mod în care ne-am dori să fim tratați și noi. Câteodată această sintagmă e doar o pură teorie, iar politețea, respectul și bunul simț sunt din ce în ce mai rare în zilele noastre. Din păcate, unii oameni au rămas fără toate trei și le-au înlocuit cu invidie, gelozie și haos.

În ziua de azi a avea vecini buni și de ajutor este un dar din ceruri. Dacă v-ați săturat de vecinul vostru care uită să închidă boxele date la maximum când pleacă de acasă, iată că există exemple chiar mai nefericite. Site-ul Bored Panda a adunat postări de pe facebook despre cele mai rele lucruri pe care vecinii le-au făcut vreodată. Nimeni nu ar trebui să trăiască lângă acești indivizi!

“Suntem mai independenți și mai puțin interdependenți decât am fost înainte. De asemenea, suntem mai dezrădăcinați ca niciodată, din ce în ce mai puțini oameni cresc și rămân în orașele lor natale sau în cartierele familiale, astfel că nu mai avem legăturile cu vecinii sau cu alții din comunitate pe care oamenii le-au cultivat de-a lungul anilor și chiar de-a lungul altor generatii” spune un celebru psiholog american.

„Neîncrederea în ceea ce fac alții și știrile senzaționale despre „vecinul care arăta ca un criminal pușcăriaș/scelerat/violator/ucigaș' ne mențin în alertă și înfricoșați. S-ar putea să nu fim conștienți de modul în care aceste povești ne afectează decât dacă ne oprim pentru a ne gândi de ce ezităm să vorbim cu un vecin sau să ne întrebăm de ce draperiile cuiva sunt întotdeauna trase.'

630f79630fdad_N62Y7u7__700SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„În ultimii 30 de ani s-au schimbat multe lucruri, iar printre cele mai semnificative sunt relațiile între oameni, deci și între vecini. Oamenii nu mai au răbdare, nu mai vor să se cunoască între ei și sunt din ce în ce mai suspicioși.”

Foto: Bored Panda

Citeste și:

M-a înșelat și m-a mințit răposata mea soție, ani de zile?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro