Cine e soțul Monicăi Tatoiu. Victor Tatoiu și vedeta sunt împreună de mai bine de 30 de ani

Monica Tatoiu, în vârstă de 66 de ani, este cunoscută publicului larg. Ea participă la diverse emisiuni de televiizune, comentează subiecte mondene, dar și din zona de social sau politic. Dincolo de carieră, ea e căsătorită cu Victor Tatoiu, care nu apare des în lumina reflectoarelor.

Monica Tatoiu este la a treia căsătorie. Ea trăiește de 34 de ani o poveste de dragoste împreună cu Victor Tatoiu.„El e constănțean, crescut la gura portului. Când el vorbeste ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, ca așa era în port. El întotdeauna îmi zice: Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?. Păi dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip, dacă emisiunea se dă înainte de miezul nopții', a spus despre soțul ei Monica Tatoiu într-un interviu acordat postului de televiziune Agro TV.

Din punct de vedere profesional, soțul Monicăi Tatoiu are o meserie foarte bănoasă. Este inginer de calculatoare, iar împreună au reușit să-și asigure un venit impresionant, scrie redactia.ro.

„Victor m-a ponderat, însă. El e inginer de calculatoare. Noi ne-am completat. Așa am reușit să construim împreuna o familie din care poate să trăiască încă două generații din ce am strâns noi.', a mai spus aceasta pentru aceeași sursă.

monica-tatoiu-sot-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Monica Tatoiu a înșelat și a fost prinsă

Invitată la emisiunea online a Oanei Radu, „Detectorul de minciuni’, Monica Tatoiu a recunoscut că a înșelat atunci când era mai tânără și că a fost prinsă. Cu Victor Tatoiu este împreună de 39 de ani, însă niciodată nu l-a înșelat și nu s-a uitat după niciun alt bărbat de când a devenit mamă.

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată’, a recunoscut femeia de afaceri.

Apoi, Monica Tatoiu și-a amintit că pe vremea când avea doar 22 de ani, înainte de a se căsători cu primul soț, a avut o aventură cu un tânăr pe care l-a cunoscut la București. Femeia de afaceri venise în Capitală la teatru, unde se întâlnise cu o fostă colegă din Timișoara,

„M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logondicul meu. Veneam în București la teatru și m-am întâlnit cu foști colegi. Mi-a plăcut mie unul… în tinerețe nu mi-am refuzat nimic. Acum poți să mă bagi în cușcă și cu Alain Delon că nu mă interesează. Am trăit când a trebuit. Eu am comportament de bărbat, ca și relația între sexe. Mi-a plăcut mie unul, amor nebun, teatru… Și să plec la gară, să mă duc la Timișoara. Cu cine mă întâlnesc în gară? Cu iubitul meu. Aveam 22 de ani. I-am spus să spună că e verișorul meu. M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult’, a povestit Monica Tatoiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro