Cei doi Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch și Jonny Lee Miller, și prietenia lor

Cei doi Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch și Jonny Lee Miller, și prietenia lor constituie una dintre cele mai frumoase povești de la Hollywood.

În 2011, s-au întâlnit pe platourile producției „Frankenstein', regizată de Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 127 Hours). În februarie-martie 2011, cei doi au intrepretat, în seri alternative, atât pe Victor Frankenstein cât și pe creatura acestuia, la Royal National Theatre din Londra. Pentru interpretarea acestui rol, cei doi au fost laureați la Premiile Olivier de către Societatea londoneză de teatru. Jonny Lee Miller a acceptat premiul din partea amândurora, Cumberbatch fiind ocupat cu filmările pentru The Hobbit și Star Trek 2.

Cei doi Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch și Jonny Lee Miller, vorbesc fiecare despre celălalt

Jonny Lee Miller

Jonny Lee Miller despre Sherlock jucat de Benedict Cumberbatch:

Într-o declarație pentru publicația Metro, Jonny Lee Miller spune despre prietenul său: Îmi place foarte mult ce a făcut Benedict din Sherlock. După fiecare episod, îl sun și vreau să vorbesc cu el despre tot ce am văzut.' Într-o altă discuție, cu The Mirror, despre părerea lui Cumberbatch despre Elementary, Miller spune: Benedict m-a susținut în acest proiect și vreau să îl reasigur de cât de diferit este proiectul nostru de al lui.'

Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch despre Sherlock interpretat de Jonny Lee Miller:

Cumberbatch, laureat Emmy pentru rolul Sherlock, este ușor cinic, însă. Într-o declarație petru Shorlist: Jonny m-a întrebat dacă sunt de acord cu el în proiectul Elementary. L-am întrebat care sunt asemănările. Și mi-a spus că ambele sunt interpretări moderne ale poveștii. Apoi el a zis: Lucy Liu o să fie Dr. Watson. Și am zis: oh… Eu cred că există loc pentru ambele povești. Nu mă simt în niciun fel amenințat de existența proiectului și îi urez mult succes lui Jonny.'

Noi sezoane din ambele seriale, Sherlock/ sezon 4 și Elementary/ sezon 5 (Sherlock și Dr. Watson), pe AXN, de luni, 27 martie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber