Cea mai recentă fotografie cu Angelina Jolie: diva arată impecabil

Angelina Jolie își ia în serios rolul de ambasador ONU pentru refugiați. Privind-o cu câtă determinare pledează pentru cauza copiilor proveniți din exodul familiilor venezuelene, nici nu bănuiești că actrița este mamă a șase copii și cea mai vânată actriță de pe mapamond.

Zilele trecute Angelina Jolie a fost în Columbia pentru a se întâlni cu refugiații dar și pentru a purta un dialog cu președintele Columbiei, Ivan Duque, despre situația disperată a familiilor de apatrizi.

În prezent, Venezuela se confruntă cu o situație fără precedent: aproximativ 3.3 milioane de persoane au părăsit țara de la începutul crizei în 2016. Țara vecină, Columbia, a primit pe teritoriul său mai mult de un milion de refugiați venezueleni, dar nu-i recunoaște drept cetățeni cu drepturi egale pe copiii născuți pe pământ columbian din părinți venezueleni.

Angelina Jolie a lăudat oficialitățile și poporul columbian pentru înțelegerea și toleranța de care a dat dovadă și a cerut guvernului să se implice în mod activ în recunoașterea cetățeniei copiilor născuți în Columbia.

“Este extraordinar că un popor care și-așa are propriile probleme, a dovedit un nivel de umanitate atât de ridicat prin eforturile lor de a asimila un exod de oameni aflați în nevoi” a precizat Angelina Jolie.

Situația din Columbia este din ce în ce mai dificilă, ținând cont de faptul că odată cu numărul mare de refugiați, serviciile dedicate populației autohtone nu mai fac față cererilor: s-a dublat numărul copiilor din școli, spitalele sunt supra-aglomerate, crește inflația.

“Nu voi uita niciodată ceea ce am văzut aici în Columbia… în sufletul meu a rămas suferința acestor oameni nevinovați, iar noi ceilalți nu trebuie să ne facem că nu vedem realitatea” a declarat starul hollywoodian.

Foto > Hepta

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE Olimpia Melinte, actrița principală din serialul Vlad': Nu-mi petrec timpul pe la evenimente. E așa de prețios încât nu vreau să fac lucruri care nu mă reprezintă'

EXCLUSIV AVANTAJE Mariano Castro, pianistul argentinian care și-a părăsit țara natală pentru ca s-a îndrăgostit de o româncă: Am venit în România din dragoste'

EXCLUSIV AVANTAJE Soprana Irina Baianț: Funcționez conform principiului: Laudă-mă și îți voi da și mai mult'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete