Cea mai lungă noapte a shoppingului de lux!

Cea mai lungă noapte a shoppingului de lux!

shopping

Iubitorii brandurilor de lux sunt invitați la o nouă sesiune extraordinară de shopping nocturn!

Astfel, a doua ediție Special Night Out, va avea loc în seara de 7 noiembrie, în intervalul orar 20:00 – 24:00, în trei dintre punctele centrale ale Bucureștiului – Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott – precum și în zonele din imediata lor apropiere: Piața Romană și zona Unirii.

Această ediţie reunește, până în acest moment, 31 de magazine, concentrate în trei dintre punctele centrale ale Bucureștiului – Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott – precum și în zonele din imediata lor apropiere: Piața Romană și zona Unirii, continuând astfel inițiativa primei ediții de a poziționa Bucureștiul ca destinație a shoppingului de lux.

Magazinele vor avea pe 7 noiembrie programul prelungit între orele 20:00 și 24:00, oferind astfel clienților posibilitatea de a vedea și achiziționa cele mai recente colecții ale designerilor celebri, în materie de haine și accesorii.

Special Night Out își propune continuitate în organizarea acestui eveniment, care a devenit anul acesta emblema shoppingului de lux din capitală.

Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului Special Night Out! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri