Cea mai lungă noapte a shoppingului de lux!

Cea mai lungă noapte a shoppingului de lux!

shopping

Iubitorii brandurilor de lux sunt invitați la o nouă sesiune extraordinară de shopping nocturn!

Astfel, a doua ediție Special Night Out, va avea loc în seara de 7 noiembrie, în intervalul orar 20:00 – 24:00, în trei dintre punctele centrale ale Bucureștiului – Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott – precum și în zonele din imediata lor apropiere: Piața Romană și zona Unirii.

Această ediţie reunește, până în acest moment, 31 de magazine, concentrate în trei dintre punctele centrale ale Bucureștiului – Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott – precum și în zonele din imediata lor apropiere: Piața Romană și zona Unirii, continuând astfel inițiativa primei ediții de a poziționa Bucureștiul ca destinație a shoppingului de lux.

Magazinele vor avea pe 7 noiembrie programul prelungit între orele 20:00 și 24:00, oferind astfel clienților posibilitatea de a vedea și achiziționa cele mai recente colecții ale designerilor celebri, în materie de haine și accesorii.

Special Night Out își propune continuitate în organizarea acestui eveniment, care a devenit anul acesta emblema shoppingului de lux din capitală.

Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului Special Night Out! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri