Cea mai cool cântăreață de muzică rock este supraponderală. Cum a reușit să scape de complexe și să se simtă bine în pielea ei

Cea mai cool cântăreață de muzică rock este supraponderală. Cum a reușit să scape de complexe și să se simtă bine în pielea ei

Beth Ditto este o cântăreață americană în vârstă de 38 de ani, fondatoarea și solista celebrei trupe Gossip. Beth nu este doar o artistă talentată, ci și un om foarte asumat. Este lesbiană și supraponderală, și vorbește ori de câte ori i se oferă ocazia despre aceste aspecte pe care mulți oameni le blamează încă.

Deși muzica trupei Gossip a fost foarte apreciată, formația nu s-a putut bucura de aceleași aprecieri, asta întrucât era compusă din lesbiene. La sfârșitul anului 2006 și începutul anului 2007, popularitatea lui Beth a cunoscut o creștere semnificativă pe plan internațional, iar New Britains Music Express a numit-o “Cea mai cool cântăreață de muzica rock”. Titlul l-a câștigat mai cu seamă datorită aspectului său unic, convingerilor puternice și, desigur, talentului muzical.

Cum a reușit Beth Ditto să scape de complexe

Convingeri pe care le-a reiterat recent, într-un interviu pentru aufeminin.com, în care le-a oferit o adevărată lecție de viață femeilor copleșite de complexe, celor care trăiesc cu ideea că imaginea este totul și care au o stimă de sine scăzută din cauza faptului că nu au dimensiunile impuse de societate: “Fă tot ce ai chef să faci, dar asumă-ți și fii împăcată cu tine însăți. Nu e ușor și nu se va întâmpla imediat. Nu este vorba doar despre corpul tău, ci despre cum te percepi tu. Știți ce mi se pare interesant? Oamenii se referă adesea la corpul meu, însă nu vorbesc niciodată despre încrederea pe care eu o am în mine. Oamenii știu că eu am mare încredere în mine, iar tendința mea e să le spun: hei, nu am doar un corp, am și un creier“, spune artista, sugerând faptul că modul în care noi ne percepem stă la baza acceptării de sine, a asumării și este, în cele din urmă, cheia spre o viață fericită.

Așadar, nu trăiți conform standardelor impuse de alții. Trăiți după propriile standarde și asumați-vă fiecare kilogram în plus și fiecare rid.

Citeste si

5 lucruri care te împiedică să ai o bună stimă de sine

Încrederea în sine se învaţă!

Învață să te iubești pe tine însăți. Regăsește-ți feminitatea și starea de bine!

 

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete