Ce viață de lux duce Ramona Gabor în Dubai la 10 ani de când a părăsit România. Are propria afacere

Ramona Gabor trăiește de 10 ani în Dubai. Sora Monicăi Gabor s-a stabilit departe de România și tot acolo și-a pus pe picioare o afacere. Muncește și totodată duce o viață de lux!

În urmă cu 10 ani, Ramona Gabor părăsea România, țara în care s-a născut și se stabilea în Dubai. Avea puțin peste 20 de ani pe atunci. Iată că acum ea nu are vreun gând să se mai întoarcă acasă, e mulțumită și mândră de viața pe care o are la sute de kilometri depărtare de casă, în Dubai.

Acolo, sora Monicăi Gabor și-a clădit și o carieră. Aceasta are multe contracte de imagine cu diverse branduri cunoscute, este fotomodel la multe evenimente.

Totodată, Ramona Gabor a investit și 7.500 de dolari în cursuri de gemologie. Ea și-a dorit să devină expertă în diamante. „Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante.

În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi', a declarat Ramona Gabor pentru click.ro acum ceva vreme.

Mai nou, Ramona Gabor este antreprenor, are propria afacere. Aceasta are o linie de parfumuri care îi poartă numele. Pe rețelele de socializare aceasta își promovează produsul de care e tare mândră. Chiar ea este imaginea afacerii, pozează în diferite ipostaze cu produsele sale.

Pe Instagram e foarte activă, acolo postează fotografii și clipuri video din viața de zi cu zi. Merge în cele mai luxoase restaurante, poartă haine și bijuterii de la branduri celebre, conduce și mașini de sute de mii de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete