Mesajul de divorț pe care Monica Gabor i l-a trimis lui Irinel Columbeanu. S-a aflat după 10 ani: „Îmi pare rău că s-a ajuns la asta”

Irinel Columbeanu a publicat în volumul cu numărul trei al cărții sale mesajul pe care Monica Gabor i l-a transmis, cel în care i-a cerut divorțul. Se întâmpla acum mai bine de 10 ani.

La acea vreme, presa scria despre o posibilă aventură a omului de afaceri cu două tinere blonde, într-un jacuzzi, în timp ce Monica era plecată în America. După acest episod, Monica Gabor ar fi cerut divorțul, scrie Libertatea.

Irinel Columbeanu a transcris în cartea lui mesajul pe care Monica Gabor i l-a scris, în care a cerut divorțul. „Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica', a notat în cartea sa Irinel Columbeanu, conform Wowbiz.

irincel-columbeanu-si-monica-gabor-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Va lansa Irinel Columbeanu un film?

Irinel Columbeanu se gândește să lanseze un film despre viața lui. „Sigur că m-am gândit și în acest sens, cred că așa ceva se întâmplă de la sine. Deci, aștept inițiativa. Oricum, producția unui film e o aventură destul de mare și cred că nu se întâmplă niciodată dacă nu face un sens anume pentru cei care investesc în acest lucru', a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete