Mesajul de divorț pe care Monica Gabor i l-a trimis lui Irinel Columbeanu. S-a aflat după 10 ani: „Îmi pare rău că s-a ajuns la asta”

Irinel Columbeanu se află, în prezent, într-o situație financiară catastrofală și a ajuns să trăiască într-un azil, pe care nu-și permite să-l plătească. El și-a încercat norocul și ca scriitor și a publicat o trilogie, însă fără succes. Mai mult, în cea de-a treia sa carte, „Chintesența', pe care a lansat-o, anul trecut, el a dezvăluit mesajul dureros pe care Monica Gabor i l-a transmis, cel în care i-a cerut divorțul. Se întâmpla acum mai bine de 10 ani. El a dezvăluit într-o emisiune TV și care a fost adevăratul motiv al divorțului.

La acea vreme, presa scria despre o posibilă aventură a omului de afaceri cu două tinere blonde, într-un jacuzzi, în timp ce Monica era plecată în America. După acest episod, Monica Gabor ar fi cerut divorțul.

Irinel Columbeanu a transcris în cartea lui mesajul pe care Monica Gabor i l-a scris, în care a cerut divorțul. „Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica', a notat în cartea sa Irinel Columbeanu, conform Wowbiz.

irincel-columbeanu-si-monica-gabor-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Irinel Columbeanu a călcat strâmb

Cei doi au păstrat însă o relație civilizată de dragul fetiței, care astăzi s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Afaceristul a recunoscut chiar el de ce s-a despărțit de Monica Gabor și recunoaște că regretă amarnic divorțul.

Irinel Columbeanu s-a destăinuit într-o emisiune TV și a spus adevăratele motive care au dus la despărțirea de frumoasa Monica Gabor.
Astfel, se pare că Monica Gabor l-ar fi prins pe fostul milionar în timp ce o înșela cu două domnișoare blonde. Chiar dacă totul s-a întâmplat virtual, acesta a fost un motiv suficient pentru ca fostul fotomodel să ceară despărțirea.

'Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.
O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!', a declarat Irinel Columbeanu la un post de televiziune.

Chiar dacă aproape toți prietenii l-au abandonat de când nu mai este milionar, Monica Gabor este printre singurele persoanele care-l ajută pe fostul ei soț, cu sfaturi și resurse materiale, ea plătindu-i în vară o vacanță în SUA ca să-și vadă fiica, pe Irinuca. Cu toate acestea, Monica a fost aspru criticată pe rețelele de socializare, pentru că ea trăiește într-o vilă de lux în Malibu și nu se îndură să-l ajute pe tatăl fetiței ei. Irinel a dezvăluit că doar Irinuca l-a ajutat cu bani. Irina i-a trimis 200 de dolari din economiile ei.

Va lansa Irinel Columbeanu un film?

Irinel Columbeanu mai spunea anul trecut că se gândește să lanseze un film despre viața lui. „Sigur că m-am gândit și în acest sens, cred că așa ceva se întâmplă de la sine. Deci, aștept inițiativa. Oricum, producția unui film e o aventură destul de mare și cred că nu se întâmplă niciodată dacă nu face un sens anume pentru cei care investesc în acest lucru', a mărturisit Irinel Columbeanu, anul trecut, pentru Wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu spune că Mr. Pink și Monica Gabor nu l-au căutat să-l ajute: „200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete