Irinel Columbeanu, detaliul neștiut despre Monica Gabor: „Mi-e că ar râde lumea de mine”. S-a întâmplat la începutul relației

Irinel Columbeanu a dezvăluit acum detalii neștiute din trecutul fostei sale soții, Monica Gabor. Omul de afaceri regretă acum că a făcut-o celebră pe mama fiicei sale.

Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe Monica Gabor atunci când ea nici nu împlinise vârsta de 18 ani. Deși era minoră, omul de afaceri era încântat de fostul fotomodel. Irinel recunoaște că fosta lui soție l-a cucerit și cu inteligența sa, pentru că avea note foarte bune la școală.

„Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că – dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau – i-am văzut carnetul de note. Nașul nostru are și acum poze cu el și avea numai note de 10. Dacă v-aș spune că da (n.r. – că asta m-a încurajat), mi-e că ar râde lumea de mine, dar și acest lucru a contat, sincer să fiu.', a dezvăluit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Irinel-columbeanu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Deși au împreună un copil, omul de afaceri regretă că a făcut-o celebră pe Monica Gabor. Irinel Columbeanu a fost extram de deranjat de modul în care s-a terminat relația cu fosta soție.

„Considerând cu ce s-a lăsat această încurajare și acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu că și le dorea, răspunsul este da. Acum regret că am făcut-o', a spus afaceristul.

Acum, cei doi au o relație civilizată de dragul fiicei lor, Irinuca. Adolescenta a ales să plece din România și să locuiască cu mama ei în Statele Unite ale Americii, acolo unde are multe mai multe oportunități de a se dezvolta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete