Andreea Bălan, primul mesaj de pe patul de spital

andreea Balan, din nou pe patul de spital

andreea Balan, din nou pe patul de spital

Andreea Bălan trece din nou prin clipe cumplite. Îndrăgita artista a ajuns pe mâna medicilor după ce s-a trezit într-o balta de sânge. Andreea Bălan, primul mesaj de pe patul de spital.

Andreea Bălan s-a întors în spitalul în care a născut-o pe cea de a doua sa fiica, Clara.

La două săptămâni după ce a fost la un pas să își piardă viața după ce a suferit un stop cardiac în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a ajuns din nou pe masa de operație.

Potrivit spynews.ro, medicii au descoperit că în urma operației s-au format mai multe hematoame, motiv pentru care au intervenit din nou chirurgical.

Solista confirmă știrile cu o filmare postată pe contul personal de Instagram. Andreea Bălan este pe patul de spital, cu o perfuzie în mână, iar filmare este însoțită de mesajul: “A treia oară la spital”.

 

andreea-balan-la-spital

Andreea Bălan, primul mesaj de pe patul de spital

În urmă cu câteva minute, Andreea Bălan a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook.

“În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operaâiei complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a nascut Clara (operație cu embolie amniotică și stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar).
În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate”, a scris vedeta pe Facebook.

In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu…

Publicată de Andreea Balan pe Joi, 21 martie 2019

 

Foto: facebook.com; instagram.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete