Ce vedetă a luat BAC-ul cu media 9,41? Ce a vrut să facă după ce a văzut notele? „M-am enervat!”

Ce vedetă a luat BAC-ul cu media 9,41? Ce a vrut să facă după ce a văzut notele? „M-am enervat!”

Ministerul Educației a publicat la începutul săptămânii notele obținute de absolvenții clasei a XII-a la examenul de Bacalaureat. Printre tinerii care au avut emoții în această vară s-a numărat și Bibi, cunoscuta vloggeriță în vârstă de 19 ani.

Aceasta este foarte fericită pentru notele pe care le-a obținut. Astfel, la Limba și Literatura Română a obțiunut nota 9,10, la Istorie 9,40, iar la materia ei favorită, Geografie, a luat nota 9,75, astfel că media generală a fost de 9,41.

Cu toate că este o medie foarte bună, Bibi ar fi dorit să depună contestație la Geografie, convinsă fiind că lucrarea sa era de nota 10. Ea le-a spus fanilor ce avea de gând.

„Puteam să vă anunț mult mai devreme despre rezultatele din BAC, dar bineînțeles că Bibi este o nebună și a vrut să facă contestație așa că m-am gândit în ce fel să vă anunț. Mi-am dorit să fac contestație și-o să mă credeți de-a dreptul nebună, contestație fix la materia la care am luat cea mai mare notă, adică la geografie, unde am luat 9,75. Eu știam sigur că lucrarea mea este de 10, deci nu mă așteptam la altă notă la geografie și m-a uimit un pic să văd acolo 9,75', a spus Bibi pe InstaStory.

Frumoasa vloggeriță le-a cerut fanilor ei părerea dacă să depună sau nu contestație la Geografie, însă ulterior s-a răzgândit și a rămas cu nota primită după corectarea lucrării. O notă mare, de altfel, care o va ajuta să intre la facultatea la care își dorește.

„Gata, n-am mai făcut nici o contestație că m-am și enervat. Gata! Îmi place nota pe care am luat-o. Oricum, am luat exact cum mi-am propus. Mi-am dorit să am peste 9 la toate materiile, așa a fost, media 9,41 sunt super ok cu asta, ce pot să-mi doresc mai mult de la viață? Note super bune, super mulțumită de rezultatele pe care le-am avut', a mai spus Bibi pe Instagram.

 

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete