Vă mai amintiți de Laura Bretan, câștigătoarea „Românii au talent”? Ea a revenit în țară cu o mare surpriză

Vă mai amintiți de Laura Bretan, câștigătoarea „Românii au talent”? Ea a revenit în țară cu o mare surpriză

Câți dintre români își mai aduc aminte de Laura Bretan? În urmă cu cinci ani, fetița de 14 ani pe atunci a uimit o lume întreagă cu vocea sa de soprană după ce a participat la mai multe concursuri în Statele Unite ale Americii.

De origine română, Laura s-a născut în anul 2002, la Chicago (Illinois, SUA), oraș în care locuiește și în prezent. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o încă de la vârsta de patru ani, ea învățând să cânte de la mama ei, Rahela Bretan, care este originară din Hațeg, județul Hunedoara.

Prestațiile sale au devenit virale, fiind urmărite de zeci de milioane de oameni de pe tot globul. Tânăra artistă a devenit un adevărat fenomen peste Ocean unde fost invitată și intervievată la posturi importante de televiziune cum sunt NBC, CBS, CNN, sau ABC, etc. De asemenea, a apărut în revista People.

Laura Bretan a devenit, însă, cunoscută și dincolo de granițele SUA în urma participării la ediția din 2016 a show-ului „America’s got talent', unde a ajuns până în finală. În același an, tânăra de 14 ani pe atunci s-a înscris la preselecțiile pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Românii au talent', competiție pe care avea să o și câștige.

Laura Bretan va concerta la Arenele Romane

La trei ani de la acest succes, Laura s-a înscris și la Selecția Națională de la Eurovision România, însă nu a avut același noroc, țara noastră fiind reprezentată în concursul de la Tel-Aviv de Ester Peony cu care nu ne-am calificat în finală.

Au trecut doi ani de la ultima apariție într-un eveniment important în România. Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Laura a anunțat că a venit la București unde va susține un concert la Arenele Romane alături de Il Volo. Spectacolul va avea loc vineri, 8 iulie, de la ora 20:00.

Cu același prilej, Laura, acum în vârstă de 19 ani, a mărturisit că de când era mică își dorea să cânte. „Nu-mi aduc aminte multe. Mama mi-a spus că îmi plăcea să fiu în fața tuturor și să cânt', a spus emoționată Laura în clipa în care a văzut o fotografie cu ea de la 5 ani pe care i-au prezentat-o producătorii emisiunii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete