Într-o casă cu șase copii, Anca Serea și Adi Sînă „își pun imaginația la bătaie” pentru a se bucura de timpul în doi: „Deja patul este prea clasic”

Recent, Anca Serea a vorbit despre momentele intime pe care ea și soțul ei, muzicianul Adi Sînă, le fac posibile într-o casă cu, acum, șase copii.

Anca Serea și Adi Sînă, creativi în intimitate: „Deja patul este prea clasic”

„Este foarte important să-ţi păstrezi viaţa de cuplu, viaţa intimă. Să fii activ în sensul acesta.

Din păcate, femeile, în general, după ce devin mămici, îşi neglijează partenerii. Avem locuşoarele noastre, avem casa destul de mare!

Important este să-ţi pui imaginaţia la bătaie! Deja patul este prea clasic. În biroul lui, printre discuri acolo”, a mărturisit Anca Serea, într-o emisiune TV, potrivit OK! Magazine.

Într-un material publicat pe blogul personal în urmă cu puțin timp, Anca Serea dezvăluie că existența momentelor intime depinde doar de o mai bună organizare.

„Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi”, a spus fosta prezentatoare TV.

„Încerc, pe cât posibil, să îmi aglomerez doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber”, mai spune ea.

„Noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor.”

Cum fac să treacă neobservați?

În continuarea, Anca vorbește despre cum reușesc ea și soțul ei să scape neobservați: „Păstrăm cât mai multă liniște în momentele intime.

Avem o saltea de calitate și un pat rezistent (..). Uneori mai pornim televizorul sau puțină muzică pentru a avea un fundal ambiental.

Fundal care să ne ajute nu doar la eliminarea oricărui sunet suspicios, ci și la crearea unei atmosfere plăcute între noi.”

De mai bine de o lună, Anca Serea și Adi Sînă cresc și îngrijesc nu cinci, ci șase copii. Ultima născută, micuța Leah, doarme alături de părinții ei, care au în plan să se mute într-o casă mai mare, în care fiecare să aibă camera lui.

Când va avea loc botezul micuței Leah?

„Nu știm exact când va fi. Adi și-ar dori să facem botezul mai aproape de luna noiembrie, decembrie, iar eu mi-aș dori să mai prindem soare și căldură și să facem o minipetrecere în aer liber.

Discutăm dacă va fi acum, la mijlocul lui octombrie, sau lăsăm mai aproape de luna decembrie, să mai crească fetița”, a mai spus Anca.

Foto: Instagram

Citește și:

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva și-au botezat fiul. Când a avut loc, de fapt, evenimentul?

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete